Vasi foci

2015.09.22. 13:48

Kupameccsek: Pályán a Haladás, a CVSE, a Vép

Körkép - A 2. fordulóval folytatódik szerdán (15.00) a küzdelem a labdarúgó Magyar Kupa főtábláján. A Haladás a Pénzügyőrhöz utazik, a CVSE az Újpestet fogadja, a Vép pedig a Mezőhegyest látja vendégül.

Pum András

A sorozatban még három csapat képviseli a Vas megyei színeket. Az NB I-ben is remeklő Szombathelyi Swietelsky-Haladás, a megyei I. osztály tavalyi bajnoka, a Celldömölki VSE, valamint a szintén a megyei I. osztályban szereplő, ott az élmezőnybe tartozó Vép VSE.

A Haladás két játékosa, Ante Batarelo (labdával) és Medgyes Zoltán (jobbról) is kezdő lesz. Fotó: Unger Tamás

A Celldömölk az NB I-es Újpestet fogadja 15 órás kezdéssel. A párharc egyértelmű esélyese a patinás, 20-szoros bajnok élvonalbeli csapat.

– Nehéz ilyenkor mit mondani, lehetett volna szerencsésebb is a sorsolásunk – fogalmazott Koman Vladimir, a Celldömölki VSE trénere. – De ha már így alakult, akkor megpróbálunk tisztességgel helytállni. Szeretném, ha a játékosaim kiadnák magukból a maximumot és felszabadultan fociznának egy jót. Természetesen tisztában vagyok az erőviszonyokkal, vérmes reményeim nem lehetnek a továbbjutást illetően, de megpróbálunk méltó házigazdái lenni a meccsnek. Több játékosom is kisebb nagyobb sérüléssel bajlódik, és azt is szem előtt kell tartanom, hogy szombaton bajnokit játszunk. Az biztos, hogy a sérült Győrvári kihagyja a meccset. Várható összeállítás: Heiner – Vajda, Bodor, Varga J., Györkös – Manganelli, Szuh, Enyingi Márk, Virág/Szép – Németh J., Piri.

A Vép nagy esélyhez jutott, hiszen ugyancsak egy megyei I. osztályban szereplő gárda ellen lép pályára 15 órakor. Ráadául Békés megyéből, 450 km-es távolságról érkezik a Mezőhegyes.

– Ellenfelünk komolyan veszi a meccset, hiszen már kedden megérkezett Vépre – árulta el Németh Attila, a Vép VSE technikai vezetője. – De a célunk egyértelmű, tovább szeretnénk jutni, hiszen hazai pályán játszunk. Mindenkit motivál, hogy megyei I-esként ott legyünk a legjobb 32 között. A csapat jó formában van, bizakodóak vagyunk!

A Vép edzője, Takács Csaba elárulta, hogy Dancs sérüléssel, Balikó betegséggel bajlódik, Kiricsi pedig munkahelyi elfoglaltság miatt hagyja ki a meccset. Kérdéses a lázzal küszködő Versegi játéka is. Várható összeállítás: Bezdi – Mester, Wágner, Joó, Vermes – Jordán, Illés, Őri, Török – Vajda, Versegi.

A Pénzügyőr-Haladás mérkőzés beharangozóját ITT ELOLVASHATJÁK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!