Vasi foci

2015.10.02. 18:06

Megtörnék a sormintát a Viktória lányai

Szombathely – A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában vasárnap 10 órakor a Viktória-Trend Optika FC az újonc Győri ETO vendége lesz.

Pum András

A negyedik helyen álló győriek sorminta mentén teljesítenek. Mindhárom hazai bajnokijukat megnyerték – Szeged 4-1, Femina 3-2, Kóka 3-0 – és valamennyi idegenbeli meccsüket elbukták – MTK 0-9, FTC 1-7, Astra 0-5.

A győrieknél futballozik a korábban Szombathelyen játszó Soós Adrienn és Németh Loretta. Ami az ötödik pozícióban tanyázó vasiakat illeti, Bánfalvi Attila együttesének a Szeged elleni meccse elmaradt, azt megelőzően az Astrát 4-0-ra verte a szombathelyi csapat.

– Egyszer minden sorozat megszakad, remélem, a győriek otthoni győzelmi sorozata vasárnapi véget ér – mondta Bánfalvi Attila, a Viktória vezetőedzője. – Fiatal, húsz év körüli átlagéletkorú, sokat futó, dinamikus csapat lesz az ellenfelünk, amely szeptemberben két dél-afrikai légióst igazolt Liverpoolból, a hátvéd Sistert és a támadó Mametját. A felsőház szempontjából fontos, de nem mindent eldöntő meccs előtt állunk. Az Astra elleni siker hitet adhatott játékosaimnak, de tudunk még annál jobban is futballozni. Bíró, Magyarics, Balogh sérüléssel bajlódik, kérdéses a játékuk.

Összeállítás: Dömsödi – Harsányi, Ferencsik, Balogh, Vörös – Kun, Csidei, Manhart – Szakonyi, Siklér, Rózsa. Kisorsolták a Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítását, a Viktória október 17-én, 14 órakor az MTK otthonában lép pályára.

A további párosítás: Monor–FTC, Szeged–Győr, Budapest Honvéd–Kóka. A továbbjutás egy meccsen dől el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!