NEMESKOLTA

2017.09.24. 21:22

Az FTC nyerte a nemeskoltai öregfiú kupát

Nagy sikert aratott a hagyományos nemeskoltai öregfiúk focikavalkád– a Vasi-Agrocenter Kupát a Ferencváros veteránjai nyerték meg.

Tóth Gábor

Fotó: Palotai Zoltánné

A szervezők kitettek magukért, ugyanis az idén Nemeskoltára csábították a Ferencváros veteránjait – egykori neves játékosokat láthatott a szépszámú, nagyszerű hangulatot varázsoló közönség. A szervezők kitettek magukért, ugyanis az idén Nemeskoltára csábították a Ferencváros veteránjait – egykori neves játékosokat láthatott a szépszámú, nagyszerű hangulatot varázsoló közönség. A házigazda mellett visszajáró vendégként a szlovákiai, felvidéki Hetény gárdája tette teljessé a mezőnyt.

Fotó: Palotai Zoltánné

A +40-es csapatok 2x30 perces mérkőzéseket vívtak, mindenki játszott mindenkivel. A Ferencváros 16 fős küldöttséggel érkezett, a csapatvezető Bánki József pedig ajándékokkal, Fradi-relikviákkal, amelyekből jutott mindenkinek.A torna a Nemeskolta–FTC derbivel kezdődött. Dukon Béla szabadrúgásból küldött egy bombát a hazaiak kapujába, majd Fisher Pál látványos találatának tapsolhatott a nagyérdemű. Fordulás után egy kontrából Szokolai László növelte a Fradi előnyét. Majd a házigazda szépített, ám a korábbi remek kapus, az ezúttal a mezőnyben ügyeskedő Szeiler József állította be a 4-1-es végeredményt. A Nemeskolta jól küzdött, de nem tudott mit kezdeni a Jagodics Zoltán-Keller József belső védőpárossal. A Ferencváros a folytatásban sem lassított, 2-1-re verte a Hetényt. Ezzel megnyerte a Vasi Agrocenter Kupát. A Nemeskolta–FTC kispályás (2x12 perc) derbi 4-4-es eredménnyel zárult, büntetőkkel 3-1-re nyert a zöld-fehér gárda – parádés gólokat hozott az összecsapás. Az ezüstérem a Koltáé lett, miután 2-1-re legyűrte a Hetényt. A torna gólkirálya az öt találatig jutó Szokolai László lett, a legjobb játékosnak járó díjat Keller József érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!