Vasi foci

2015.08.14. 15:31

Az MTK a vendég - Várhatóan nagy hőségben játszik a Viktória

Szombathely - A női labdarúgó NB I. nyitányán szombaton 14 órakor a Király Sportlétesítményben a Viktória Trend-Optika FC az MTK-t fogadja.

Pum András

Meglepetésre a legutóbbi bajnokságban a bombaerős MTK csak második helyen végzett az FTC mögött. A szombati rajton a kék-fehérek látogatnak az ötödik helyen záró Viktóriához. Az előző szezonban a Viktória odahaza 5-0-ra, idegenben 3-0-ra kapott ki a fővárosiaktól.

Magyarics Zoé az U19-es válogatottban gólpasszt adott és gólt lőtt az ukránok ellen. Az MTK ellen is szükség lesz jó játékára. Fotó: Unger Tamás

– A nyáron nem történt nagy változás az MTK keretében, a válogatott kapus Szőcs Réka viszont Olaszországba szerződött – mondta Bánfalvi Attila, a Viktória vezetőedzője. – A mezőnyben tele vannak válogatott futballistákkal, különösen a támadószekciójuk erős. Elég, ha Kaján Zsanett, Hummel-Smuczer Angéla vagy Nagy Lilla nevét említem. Nálunk a lányok becsületesen végigdolgozták a felkészülést, ám taktikailag még van mit fejlődnünk. Egy győzelemmel felhívhatnánk magunkra a figyelmet, jelezhetnénk, számolni kell velünk. Nyerni akarunk, de ha a meccs úgy alakul, a döntetlen sem lenne kudarc. Ferencsik Evelin térdsérülése továbbra sem jött rendbe, injekciókúrára jár, egyelőre nem kockáztatjuk játékát. Hosszú sérülése után jól halad Vörös Viktória rehabilitációja, reményeim szerint egy hónap múlva már számíthatok rá. A meccs időpontjában, délután kettőkor nagyon meleg lesz, de ezzel nem takarózhatunk, hiszen megszokhattuk a hőséget, és az MTK-nak sem lesz hűvösebb. Összeállítás: Bíró – Szakonyi, Kun, Balogh, Magyar – Harsányi, Csidei, Magyarics, Manhart – Siklér, Rózsa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!