Vasi foci

2010.02.12. 18:57

Csákánydoroszló: régi-új edző, új játékosok

A Csákánydoroszló csupán a 12. helyen telel a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Körmendi-csoportjában. A csapat próbálja rendezni a sorait, régi-új edzőjével, több új játékossal, merész tervekkel várja a tavaszi rajtot.

MTI/AP

- Szerencsétlenül kezdődött számunkra az ősz - tudtuk meg Musits Józseftől, a Csákánydoroszlói Községi Sportegyesület elnökétől. _ Házi Ferenc személyében egy remek trénert állítottunk a csapat élére, aki kemény, másfél hónapos felkészülést vezényelt a srácoknak. Ám az első bajnoki forduló előtt szívproblémákat diagnosztizáltak nála, azért egy időre pihenőre kellett vonulnia. Elsőre úgy tűnt, hogy csak néhány hetes kihagyás vár rá, végül az egész ősz elszaladt. Ám nagyon bíztunk Feriben, ezért egy pillanatig nem gondolkodtunk új edzőben. Megpróbáltuk az ideiglenes pótlását házon belül megoldani. Az eredményeink azt mutatják, hogy ez nem igazán sikerült. Éppen ezért nem is értékelném az őszt. Fiatal csapatunk van, amely erőskezű edző nélkül rutintalansága miatt képes volt buta, elkerülhető vereségekbe beleszaladni.

- A tavasznak azonban már ismét Házi Ferenc irányításával vágunk neki, és szeretnénk a keretünket is megerősíteni - folytatta Musits József. - Öt futballistával is tárgyalásban állunk, ám neveket egyelőre még nem mondanék, hiszen az átigazolási szezon még nem járt le. Távozó pedig talán egy lesz a keretünkből. Így tehát egy megerősített, kibővített játékosállományal várjuk a bajnoki folytatást. És persze azzal a reménnyel, hogy teljesíteni tudjuk az eredeti célkitűzést, vagyis szeretnénk bekerülni az első 6-8 csapat közé. Erre szerintem van remény, hiszen a 8. helyezett csupán 6 pontra van tőlünk. Heti két edzéssel, jó hangulatban készülnek a fiúk. Bizakodó vagyok a jövőt illetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!