Vasi foci

2013.11.03. 09:00

Edzőt váltott a HVSE

Szombathely - A Swietelsky-HVSE edzőváltáson átesett NB I-es futsalcsapata hétfőn 18.15-kor, a Haladás Rohonci úti munkacsarnokban a szintén rossz formában lévő Csömört fogadja.

Tóth Gábor

A Haladás merész tervekkel vágott neki a szezonnak, ám eddig csupán két győzelemre futotta az erejéből, ötször kikapott. A klubvezetés úgy döntött, új impulzusra van szükség, ezért az edzőváltás mellett határozott: Horváth Levente helyét az elődje, Pálmay Tamás foglalja el a kispadon - a váltás közös megegyezéssel történt. A Csömör hasonló mutatókkal rendelkezik, szintén rossz formában van, két közvetlen rivális meccsel.

- Elsősorban a fejekben kell rendet tenni - fogalmazott a régi-új tréner, Pálmay Tamás. - Papíron erősebb kerettel rendelkezünk, mint a Csömör, de ezt bizonyítanunk is kell. Elbeszélgettem a srácokkal, tudom, ők is tudják, hogy ennél több van bennük. Bízom a sikerben

A meccset a Rohonci úti csarnokban rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!