Vasi foci

2011.06.06. 13:43

Egy walesi csődör: Giggs öccse feleségét is ágyába cipelte

Úgy tűnik a Manchester United sztárja, Ryan Giggs cseppet sem a hűség mintapéldaképe: alighogy lecsengett a csinos Imogen Thomassal való kapcsolata, kiderült, saját öccsének feleségével már nyolc éve viszonya van.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ryan Giggs, a Manchester United játékosa alig néhány hete hallgattatta el - szép összeggel - a csinos Imogen Thomas modellt, miután kiderült, hogy több mint baráti a kapcsolat közöttük. A News of the World azonban tegnap újabb szörnyű történettel állt elő, és az előzőnél is mocskosabb részletességgel számolt be a walesi labdarúgó viselt dolgairól. A lap megtudta, hogy Giggs az öccse feleségével folytatott nyolc éven keresztül bűnös viszonyt - olvasható a borsonline.hu-n.

A futballista nyolc éve, egy manchesteri bárban ismerkedett meg az akkor húszéves lánnyal, és hamar levette a lábáról. Kapcsolatukról – állítólag – a felesége is tudomást szerzett, mégsem szakítottak. Azután sem, hogy Natasha is gyermeket szült.

 

A teljes cikk ITT OLVASHATÓ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!