Megyei foci

2017.09.13. 05:59

Gólerős 4. forduló megye II. fociban

KÖRKÉP A negyedik fordulóval folytatódott a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság a szombathelyi csoportban. Meglehetősen gólerősre, mozgalmasra sikeredett a mögöttünk hagyott játéknap.

Tóth Gábor

Tanakajd–Sé 0-1. A hazaiak játékosa, Marcz Gábor (10) tolja meg a labdát a vendégek futballistája, Muzsai Krisztián (szemből) mellett – utóbbi lehetett boldogabb a mérkőzés végén Fotó: Nagy Jácint

Szombathely

Tanakajd–Sé 0-1. A hazaiak játékosa, Marcz Gábor (10) tolja meg a labdát a vendégek futballistája, Muzsai Krisztián (szemből) mellett – utóbbi lehetett boldogabb a mérkőzés végén Fotó: Nagy Jácint

A Csepreg továbbra is hibátlanul menetel, negyedik meccsét is megnyerte, ezúttal a Rábahídvéget szórta meg, tíz góllal küldte haza. A Rábahídvég egyelőre nehezen veszi fel a tempót. Tartja a lépést a listavezetővel az ugyancsak veretlen Ják – a jó erőt képviselő Gyöngyöshermánt verte biztosan. A Bozsok kiütötte a Táplánt, nyolcat vágott ellenfelének. A Spari Felsőcsatáron kirándult egy kellemeset, 7-1-re ütötte ki vendéglátóját. A forduló rang-adóján a Sé a Tanakajd otthonában gyűjtötte be a fontos három pontot – 1-0-ra gyűrte le ellenfelét. A Söpte a 89. percben, 11-esből szerzett góllal mentett pontot a vendég Szentpéterfa ellen. Nem bírt egymással a Zanat és a Balogunyom.

A Gencsapáti szabadnapos volt.

Ják–Gyöngyöshermán-Szentkirály 3-1 (1-0). Ják, 100 néző, vezette: Horváth P.

Ják: Iszak Á. – Bődi, Svob, Czeglédy (Barbalits), Iszak R., Kiss G., Máté D., Mészáros G., Vad (Iszak B.), Máté Á., Mészáros B.

Gyöngyöshermán-Szentkirály: Káldi – Horváth Á., Fazekas, Kis (Vas T.), Hegedűs (Németh Sz.), Szabó A. (Mészáros), Dénes (Tóth Zs.), Szép, Kopácsi, Tima, Serbán.

Gólszerzők: Máté Á. (2), Máté D., ill. Kopácsi.

A lendületes és látványos támadójátékkal előrukkoló jáki együttes megérdemelt győzelmet aratott az időnként kemény és durva vendégcsapat ellen. A hazai gárdából minden játékos jó teljesítményt nyújtott.

Bozsok–Tápláni KSK 8-1 (3-1). Bozsok, 120 néző, vezette: Németh B.

Bozsok: Miklós – NÉMETH CS., KOVÁCS ZS., IKER, Dévényi (Tar), Horváth P. (Németh D.), MIHÁCSI, Kovács P. (Bigner), Naisz (Rapi), Kiss M., Pónácz (Szárnyas).

Táplán: Farkas G. – Sárközi, Baranyai (Singer), Balázs, Káldi, Rajzinger, Jantos, Varga S., Kasza (Szajkó), Horváth E., Németh G.

Gólszerzők: Németh Cs. (3), Horváth P. (2), Tar, Kovács Zs., Dévényi, ill. Baranyai.

A múlt heti vereségét követően rendezte sorait a Bozsok és magabiztos, nagy-arányú győzelmet aratott a vendég Táplán ellen.

Tanakajd–Honvéd Sé 0-1 (0-0). Tanakajd, vezette: Németh L.

Tanakajd: Somogyi (Marcz L.) – Könczöl Sz. (Balázs), Kölkedi, Marcz G., Orsós G., Orsós J. (Könczöl B.), Marcz M., Stieber (Sebestyén), Preiczer, Tóth A. (Maczek), Komáromi.

Honvéd Sé: Földi – Balogh D., Horváth R., Séfer (Farkas P.), Wágner (Fichtacher), Muzsai, Kovács K., Werderits, Uri, Kiss P. (Soós), Sümegi.

Gólszerző: Kovács K.

Zanat–Balogunyom 0-0. Szombathely, 80 néző, vezette: Makai I.

Zanat: SZALAY –SCHMIDT, PORKOLÁB, Kiss M., Gyurácz (Tőke), Pörge (Szabó Z.), Polgár, Lakatos, SZABÓ P., Bárdics (Stoica), Putz.

Balogunyom: Zámbó – Papp M., Horváth M. (Molnár T.), SZÉN, HOMOR M., Kiss M., Homor D., Dávid, Fábián (Horváth I.), Farkas M., Nemes (Kalmár).

A hazai csapat a biztos védekezésre rendezkedett be. A vendégek meddő mezőnyfölényben voltak az első félidőben, de helyzetekig csak ritkán jutottak el. A második játékrészben is többet kezdeményezett az u-nyomi csapat, az adódó lehetőségeit azonban elpuskázta. A hazaiak nagyot küzdöttek, fegyelmezetten játszottak, viszont támadójátékuk kevésnek bizonyult a jó erőkből álló ellenféllel szemben.

Söpte–Szentpéterfa 3-3 (0-0). Söpte, 100 néző, vezette: Sipos Zs.

Söpte: Konetsny – Nyul, Varga Cs., Kovács E., Orbán, Udvardi (Pusker), Kovács M. (Pungor), Nagy K., Kovács Zs. (Kovács Sz.), Pereszteghy, Szakály.

Szentpéterfa: Táncsics – Török, KOVÁCS B., Gaál Á., WÁGNER R., CSORDÁS, Tóth Sz., Gaál R.

(Azoitei), Wágner Sz. (Tóth G.), Jurasits, DEVECSERY.

Gólszerzők: Kovács E. (2), Kovács M., ill. Csordás (3).

Kiállítva: Nyul (92.)

Kiegyenlített erők küzdelmében a büntetőt is hibázó, ezúttal gyengén teljesítő hazai csapat szerencsével tartotta otthon az egyik bajnoki pontot a nagyot küzdő vendég ellen.

Felsőcsatár–Elektromol-Spari 1-7 (0-3). Felsőcsatár, vezette: Derdák M.

Felsőcsatár: Kossuth – Csoknyai, Horváth B., Cobzaru, Kiss M., Horváth Sz. (Perlaki), Krancz, Schmalzl, Böhm (Takács), Horváth L., Horváth M. (Kopácsi).

Spari: Pungor – Dienes (Horváth Z.), Szekeres,

Neubauer, Varga B., Pulai, Tóth A., Kelemen, Majtényi, Németh V. (Sipos), Németh R. (Csillik).

Gólszerzők: Neubauer (4), Majtényi, Pulai, Szekeres.

Csepreg–Rábahídvég 10-0 (5-0). Csepreg, 120 néző, vezette: Bedi T.

Csepreg: Farkas N. (Taródi) – Steiner M. (Németh B.), PÉNTEK, Baranyai, PÓCZA, Tájmel, Büki, Kovács B. (BÁNHIDI), VARGA B., Kovács Á. (Németh Z.), Kótai (Steiner Zs.).

Rábahídvég: Ligeti – Rába, Pap, Oláh, Korándi, Smolczer, Horváth E., Tamás R., Tamás Z., Kiss S., Boda.

Gólszerzők: Péntek (4), Pócza (3), Bánhidi (2), Steiner Zs.

A kezdést követően rögtön magához ragadta a kezdeményezést a csepregi együttes, ami gólokban is megmutatkozott – már az első félidő után 5-0-ra vezetett a házigazda, és a folytatásban sem volt kérdéses a mérkőzés sorsa.

A szimpatikus, lelkesen küzdő vendégek ellen ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott a hazai gárda! tg

Kérjük a csapatvezetőket, hogy a tudósításokat küldjék el a [email protected] e-mail-címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!