Vasi foci

2009.08.31. 13:37

Hali-szurkolók jártak az agyrázkódást szenvedett Orossnál

Budapest - Már jobban van a vasárnapi, Újpest elleni meccsen nyaksérülést szenvedett Oross Márton. A kórházban kiderült: a Hali csatár agyrázkódást is szenvedett.

Pum András

Ijesztő jelenet játszódott le a vasárnap késő délutáni Újpest-Haladás (3:1) mecs 57. percében: az oldalvonal mellett becsúszó Oross Márton feje éppen Tóth Norbert sípcsontjának vágódott. A Hali támadója rövid időre elveszítette az eszméletét, a nyaka is csúnyán vérzett, mentő vitte kórházba. Szerencsére nem nagy a baj, Oross szerdán már elhagyhatja a kórházat.

- Tóth Norbi hosszan tolta meg a bal oldalon a labdát, olyan szerencsétlenül csúsztam be, hogy  a sípcsontja éppen a fejemet találta telibe - elevenített fel nem túl kellemes élményeit Oross Márton. - Ekkor egy-másfél perce elveszítettem az eszméletetemet, teljesen kiesett ami ezien idő alatt történt. A következő kép az, hogy raknak be a mentőbe. Utólag kiderült: Totya sípcsontja az állam alatt felszakította a bőrt, és az ütközéstől elveszítettem az eszméletemet is, agyrázkódást szenvedtem. Igazából a helyszínen elég ijesztőnek nézhetett ki ahogy vérzek, de mire én bepánikolhattam volna, már a mentőben voltam. Az Uzsoki úti kórházban összevarták a sebemet, majd amikor kijöttem a CT-ről két Haladás-drukkerbe botlottam, engem jöttek meglátogatni.  Kimondhatatlanul jólesett, hogy meglátogattak, váltottunk  is pár szót, jobbulást kívántak, ezúton is köszönöm nekik, hogy gondoltak rám. 

- Elvileg már kedden hazamehettem volna, de miután agyrázkódást is szenvedtem, csak szerda reggel engednek ki - folytatta Oross. - A seb kicsit kellemetlen, húz,  de ezt leszámítva teljesen rendben vagyok. Vélhetően ezt a hetet kihagyom, viszont jövő héttől már ismét edzhetek. Szerintem semmi akadálya sem lesz annak, hogy jövő szombaton, a Győr ellen már ismét pályára léphessek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!