Vasi foci

2010.01.29. 12:07

Halmai Gábor 15 éves fia a Haladás II-ben - Elmarad a Bük-Király meccs

Előkészületi labdarúgó-mérkőzésen a Haladás II. együttese 2:0-ra legyőzte a Körmendet. A szombathelyieknél ezen a meccsen három fiatal is debütált, így bemutatkozott például a zöld-fehérek egyik klubtulajdonosának, Halmai Gábor fia, Halmai Ramon is.

Pum András

Szombathelyi Haladás II.-Körmend FC-Boldizsár Trans 2:0 (1:0). - Szombathely, Illés akadémia, műfű, előkészületi labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Dombó - Szvoboda, Bezdi, Szalai Á., Farkas - Tar, Szakály, Kalász, Burcsik - Radó, Dancsecs. Csere: Nagy B., Jagodics, Milkó, Halmai. Edző: Máté Csaba.

Körmend: Szép - Nagy II. K., Csenterics, Takács M. - László, Bozóki, Sárközi, Varga G. - Németh B. (Seres), Kovács Sz. (Réczeg G.), Nagy I. K. Edző: ifj. Molnár Károly.

Gólszerző: Kalász, Farkas.

- Nem voltak ideálisak a feltételek, hideg időben jászottunk, és a pálya is csúszós volt - jelezte Máté Csaba, a Haladás II. mestere. - Ennek ellenére jó iramú meccset vívtunk a körmendiekkel, sok labdát szeretzünk és akadtak lehetőségeink a kapu előtt.  Gyurján még sérüléséből lábadozik, Szalai Roland szemműtéten esett át, Szakály és Tar pedig a meccset követően belázasodott. Debütált viszont a csapatban Halmai Gábor fia, a  mindössze 15 esztendős Halmai Ramon, valamint a szintén 1994-es születésű Milkó Attila, és az egy évvel idősebb Dancsecs Dániel is.

 - Számunkra a felkészülés ezen periódusában - ellentétben a bajnokikkal - nem az eredményességen, hanem a kísérletezésen és a gyakorláson van a hangsúly. Ezeknek a feltételeknek maximálisan megfelelt a találkozó - jelezte ifjabb Molnár Károly, a Körmend edzője. A piros-feketéknél Németh Zoltán, Niksz és Marton sérülés miatt hiányzott. Ugyanakkor Herczeg Imre és Cser Dániel vélhetően távozik a csapattól.

A pálya használhatatlansága miatt elmarad a péntek délutánra tervezett Bük-Király SZE edzőmérkőzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!