Vasi foci

2011.05.25. 13:54

Halmosiék Rómába, Guzmicsék Egyiptomba utaznak: így nyaralnak a Hali-focisták

A szerda esti bankett után mindössze két és fél hetük marad a Szombathelyi Haladás vezetőinek, játékosainak arra, hogy kipihenjék az elmúlt szezon idegtépő küzdelmét és június 14-én feltöltődve kezdjék el a felkészülést. Aczél Zoltán vezetőedző imádja a nyarat és Olaszországba készül, míg Guzmics Richárdék Hurghada felé veszik az irányt.

Pum András

Tihany, Bibione, Róma, Hurghada: néhány célpont a Haladás-játékosok, vezetők nyári úticéljai közül.

- Jelenleg éppen a sárvári termálfürdőben ülünk Jakab Csaba és Székely Tibor kollégámmal, itt alapozok a nyaralásra - jelezte Aczél Zoltán. - Figyeljük a felhozatalt, de csupán 60 év feletti oszták úszókat látok mindenfelé. Ami a szabadásot illeti: nem szeretem a havat, a síelést - viszont imádom a vízpartot, számomra az az igazi feltöltődés, ha egy tenger,- vagy tópartján pihenhetek.  Úgyhogy ha minden jól megy, a családommal egy hétre elmegyünk Olaszországba, Bibionébe. Ha ez nem jön össze, akkor idehaza Hajdúszoboszlót vesszük célba.

- Egyelőre még nem döntöttem, hogy hová megyek, de valószínűleg Magyarországon töltöm el a szabadságom. Az biztos, hogy rengeteget teniszezek, a futball mellett ez a másik nagy hobbim. De nyugalom: azért nem változtatok sportágat - mondta Rózsa Dániel.

- Egyipomba, Hurghadába készülök a párommal, szerintem ott maximálisan sikerül kipihenni magam - tudtuk meg Guzmics Richárdtól. - Más programot nem tervezek, már csak azért sem, mert Aczél Zoli előírta, hogy az utolsó héten háromszor fussunk, ne leeresztett állapotban érkezzünk vissza a felkészülés kezdetére.

- Csak a család! - jelezte Tóth Péter. - Igyekszem minél több időt eltölteni a szeretteimmel, csütörtöktől-szerdáig a Balaton mellett pihenünk, majd jövő szombattól egy hétre Olaszországba utazunk. Természetesen igyekszem minél többet mozogni, semmiképpen sem akarok leereszteni.

- Miután egyelőre még nem tudom mi lesz a sorsom - vissza kell-e mennem az MTK-hoz vagy sem - így nem terveztem például külföldi nyaralást - fogamazott Nagy I. Gábor. - Tavaly Törökországban voltunk, idén valószínűleg a Balatonra ugrunk le pár napra - de mondom, minden attól függ, hogy alakul a pályafutásom.

- Három napra Tihanyba utazunk a feleségemmel kettesben, majd után öt napra - immáron a kicsivel együtt - hármasban ismét célba vesszük az északi partot, Balatonfüreden nyaralunk - így Oross Márton. - Emellett nem hanyagolom el hobbijaimat sem, horgászok, vadászok és remélem alaposan feltöltődve kezdhetem el a munkát a csapattal - komoly célokért!

- Miután Budapesten van lakásom, így jobbára otthon leszek a vakáció ideje alatt - fogalmazott Kenesei Krisztián. - Természetesen meglátogatjuk a szüleimet és feleségem édesapját is. Egyelőre nem döntöttük el, hogy indulunk-e valamerre, de ha igen, akkor biztos, hogy külföldre utazunk.

- Eleget éltem külföldön, így inkább idehaza töltjük el a két és fél hetes pihenőnket - jelezte Halmosi Péter. - A feleségemmel a hétvégén két napra elutazunk Rómába, után pedig lemegyünk a siófoki lakásunkba és ott töltjük a szabadságunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!