Vasi foci

2015.05.22. 12:59

Idegenben a Sárvár: Egy pontot hazahozna az NB III-as focicsapat

Sárvár – Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a bennmaradást már kiharcoló Sárvár a jó erőt képviselő Rákosmente vendégeként lép pályára szombaton.

Tóth Gábor

Rákosmente KSK–Sárvár FC (szombat, 18.00).

Németh József: – Véleményem szerint a mezőny egyik legjobb keretével rendelkezik a Rákosmente, sokáig jól is teljesített a csapat, de az utolsó három mérkőzésén csak 0-0-t játszott, így egy kicsit eltávolodott a dobogótól, most a 6. a tabellán. De bizonyára még nem mondott le az éremről, harcolni fog. Mi a legfontosabb célunkat teljesítettük, megőriztük NB III-as tagságunkat. Ettől függetlenül nem ért véget számunkra a bajnokság, szeretnénk feljebb lépni a tabellán, a 8., 9. hely környéke elérhetőnek tűnik. Felszabadultan futballozhatunk, szervezett játékkal, stabil védekezéssel meglepetést okozhatunk – minimum egy pontot szeretnénk hazahozni. Ódor sérült, Devecsery pedig beteg.

Összeállítás: Osvald – Rózsa, Horváth A., Potyi, Ambrus – Rajos, Tancsics – Mavolo, Máthé, Tóth L. (Kocsis) – Koronczai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!