Vasi foci

2009.10.16. 10:38

Labdarúgó NB III.: a bajnokesélyes Veszprém a Répcelak vendége

A labdarúgó NB III. hétvégi fordulójában Répcelakra a listavezető Veszprém érkezik. A megyei összecsapáson a még győzelem nélkül álló Celldömölk a Körmendet fogadja.

Pum András

Celldömölk-Körmend FC-Boldizsár Trans (szombat, 15.00). - Csákvári Zsolt (Celldömölk): - A Körmend nehéz ellenfél,  de mindent megteszünk a győzelemért. Kocsis eltiltott, Németh és Gaál beteg. Összeállítást még nem tudok mondani. 
Ifj. Molnár Károly (Körmend): - A Celldömölk jobb csapat annál mint amit jelenlegi helyezése elárul, mi viszont az utóbbi időben meglehetősen stabilak vagyunk. Háromesélyes a találkozó, a pillanatnyi forma dönthet, bármi előfordulhat.  Összeállítás: Marton - Nagy II. K., Csenterics, Németh Z. - Kovács Sz., Bozóki, Sárközi, Varga G. - Németh B., Nagy I. K., Niksz.

Sárvár-Lipót-Pékség (vasárnap, 15.00). - Németh József: - Nem csak a lipóti kenyér, hanem a futballcsapat is híres, hiszen feljutása óta mindig az élmezőnyben tanyázik riválisunk. Szoros meccset várok. Összeállítás: Szakos - Horváth L., Varga J., Keveházi, Balassa (Szigeti) - Szabó, Vadász, Máté, Vajda, Borsi (Varga G.) - Szalay (Gosztolya).

Répcelak-Veszprém (vasárnap, 15.00). - Tóth Zsolt: - Egyértelműen a listavezető a meccs esélyese, a pontszerzéshez minden erőnkre, tudásunkra és némi szerencsére is szükségünk lesz. Öszeállítás: Heinrich - Ulrich, Kiss Z., Varga G., Szandi  - Csordás, Bujtás, Baranyai, Takács - Tamási, Takács.

Szombathelyi Haladás II.-Csesztreg (vasárnap, 15.00, Illés akadémia, műfű) -  Máté Csaba: - Fontos, hogy fiataljaink a legutóbbi sárvári meccs után a Csesztreg ellen is átmentsék jó formájukat. Sok, döntetlenre végződött mérkőzésen nyerhettünk volna, remélem ezúttal mienk lesz a három pont. Kovács István eltiltása miatt nem játszhat.  Összeállítás: Mursits - Tar, Nagy B., Jagodics, Farkas - Kalász, Szakály, Horváth D., Molnár - Gyurján, Szalai.

Büki TK-Motim (vasárnap, 15.00). - Takács Gábor: - A hét elsősorban a játékosokkal való ismerkedés jegyében telt, bizakodó vagyok, mert bár nehéz meccs előtt állunk, szeretnénk begyűjteni első győzelmünket.   Összeállítás: Pikács - Németh V., Máté, Stef, Mester - Kander, Guttmann, Balikó, Vörös - Szabó A., Molnár T.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!