Vasi foci

2009.09.04. 09:56

Labdarúgó NB III.: Sárváron meccsel a Répcelak

Körkép - Az NB III. negyedik fordulójában vasárnap Sárváron a Répcelak vizitál, a másik vasi rangadón a Celldömölk a Haladás II. vendége lesz.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Körmend FC-Boldizsár Trans-Lipót (szombat, 17.00) 
Molnár Károly:
- Egyértelműen a bajnokaspiráns a meccs esélyese, de szeretnénk becsülettel helytállni, és nehézségeink ellenére meglepetést okozni. Orsós, Simon, Réczeg sérült, Kovács Szabolcs beteg, Bíró Vasvárra igazolt, Horváth Róberttel pedig nem tudom mi van, hiszen már jó ideje nem jelentkezik. Összeállítást még nem tudok mondani.

Szombathelyi Haladás II.-Celldömölki VSE (vasárnap, 17.00, jó idő esetén Rohonci út, rossz idő esetén Illés akadémia, műfű).
Koman Vladimir (Haladás): -
Egyelőre nem tudom, hogy kiket kapok kölcsön az első csapattól, de a tervek szerint legalább hat játékos is nálunk játszhat vasárnap. Egyértelműen a győzelem a célunk. Irhásra számítottam volna, de ő beteg, míg Devecseri sérült. Összeállítást még nem tudok mondani.
Csákvári Zsolt (Celldömölk): - Egy  várhatóan roppant nehéz meccsen szeretnénk jó eredményt elérni, pontra, pontokra számítok Szombathelyen. Sebestyén Roland három meccses eltiltását tölti, Velencei pedig sérült. Összeállítás: Tóth J. - Kovács K., Borsos, Győrvári, Györkös - Baranyai, Babics, Süle, Kocsis - Németh J., Gaál. 

Sárvár-Répcelak (vasárnap, 17.00).
Németh József (Sárvár): -
Az elmúlt három meccsen láttam biztató jeleket a csapat játékában, remélem ezek az erényeink a továbbiakban is megmaradnak. A helyzetkihasználáson viszont javítanunk kell, csak így lehet esélyünk a Répcelak ellen.  Összeállítás: Szakos - Horváth L., Varga J., Keveházi (Balassa), Szabó I. - Szigeti, Vajda, Vadász, Máté, Borsi - Szalai. 
Tóth Zsolt (Répcelak) : - Pokolian nehéz és fontos meccs előtt állunk, de szeretnénk legalább egy ponttal hazatérni, bár a győzelmünket sem tartom elképzelhetetlennek. Összeállítás: Heinrich - Ulrich, Kiss Z., Varga G., Szandi - Takács P., Baranyai, Csordás, Bödecs - Tamási, Takács Sz. 

A Soproni VSE-Bük mérkőzést péntek este hét órai kezdettel rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!