Vasi foci

2011.06.03. 14:37

Lehmann visszatérhet a Schalke 04-hez

Elképzelhető, hogy visszatér a Schalke 04 labdarúgócsapatához Jens Lehmann, a németek 41 éves korábbi válogatott kapusa.

MTI

A veterán hálóőr egyszer már visszavonult, ám januárban, a kapusait sújtó sérüléshullám miatt korábbi klubja, az Arsenal megkeresésére igent mondott és visszatért. Lehmann lehetőséget is kapott az Ágyúsoknál, ezzel ő lett a klub történetének legidősebb játékosa, aki valaha pályára lépett a Premier League-ben.

A 61-szeres válogatott kapus a Schalkében kezdte pályafutását, 1988 és 1998 között szerepelt az együttesben, amellyel 1997-ben megnyerte az UEFA Kupát.

A gelsenkircheni alakultnál most terítéken van a kapusposzt betöltése, mivel a válogatott első számú hálóőre, Manuel Neuer a Bayern Münchenben folytatja a pályafutását. Lehmann szerepvállalása ugyanakkor még meglehetősen bizonytalan, a Schalke 04 ügyvezetője ugyanis azt mondta: nem tud arról, hogy tárgyalnának a kapussal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!