Vasi foci

2009.10.28. 10:08

Lipcsei ártatlan - Dragóner ügye függőben

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerint ártatlan a petárdacsempészettel gyanúsított ferencvárosi gyúró, Lipcsei Gábor. A zöld-fehérek játékosa, Dragoner Attila ellen tovább tart a klub belső vizsgálata.

MTI

Lezárult az ominózus petárdaügy: Lipcsei Gábort, a Ferencváros masszőrjét a testület felmentette, mert a rendőrségi szabálysértési eljárás során nem igazolódott be, hogy a gyúró a Debrecen-FTC mérkőzésre pirotechnikai eszközöket vitt be a stadionba, vagy adott át bárkinek. Az eset kapcsán a Ferencvárosnál ugyanakkor tovább tart a belső vizsgálat, az együttes korábbi válogatott védője, Dragóner Attila hetek óta nem lép pályára.

A szombati Újpest-MTK mérkőzésen történt rendezési hiányosságok miatt az Újpest 200.000 forint pénzbüntetést köteles fizetni, a Kecskemét-Ferencváros találkozó kapcsán a hazaiakat 100.000, a vendégeket pedig 400.000 forintra büntették meg.

A Soproni Liga hétvégi fordulójában kiállított játékosok közül Czvitkovics Péter (DVSC) egy, Vári Barnabás (Paks) és Horváth Gábor (Diósgyőr) pedig két-két bajnokin nem léphet pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!