Vasi foci

2009.11.23. 16:43

Megyei II. osztály, Körmend: ötöt vágot Halogyon az Őriszentpéter

Az utolsó fordulóban csapott össze a tabella első és második helyezettje, a vendég Őriszentpéter magabiztosan nyerte a halogyi rangadót. A Nádasd Nagyrákoson győzött a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Körmendi-csoportjában.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Körmend VSE-Csákánydoroszló 4:1 (1:1). - Körmend, 60 néző, vezette: Molnár.

A hazai csapat látványos játékkal, egy sportszerű ellenfelet legyőzve búcsúzott közönségétől. - Gólszerzők: Horváth R. (2), Horváth L., Kiss M., illetve Danyi K. - Jók: Horváth R., Horváth L., Jóna B., Koncz Z., Kiss M., illetve Boldizsár T. - Ifi: 8:2.

Halogy-Őriszentpéter 1:5 (0:1). - Halogy, 150 néző, vezette: Újházi Zs.

A jól és jobban játszó Őriszentpéter megérdemelt győzelmet aratott a gyenge napot kifogó halogyiakkal szemben. - Gólszerzők: Nagy Z., illetve Csonka A., Albert A., Balogh N., Kovács R., Horváth G. (öngól). - Ifi: 0:4.

Nagyrákos-Nádasd 2:3 (0:1). - Nagyrákos, 50 néző, vezette: Jáger I.

A nagyrákosi csapat két gólos hátrányból még fel tudott állni, de végül a nádasdiak számos kidolgozott helyzetükből egyet még gólra tudtak váltani és ezzel eldöntötték a mérkőzést. - Gólszerzők: Tihanyi (2, egyet 11-esből), illetve Doktor I. (2), Jóna Sz. - Ifi: 0:7.

Rábagyarmat-Apátistvánfalva 4:1 (2:0). - Rábagyarmat, 100 néző, vezette: Kocsis T.

Küzdelmes mérkőzésen a hazaiak ahol minden futballista jó teljesítményt nyújtott biztosan nyertek. Az eddigi rábagyarmati szereplés bíztató a tavaszi szezonra nézve. - Gólszerzők: Siklér G. (2), Vass G., Kovács B., illetve Soós K. - Ifi: 2:1.

Gasztony-Bajánsenye 0:1 (0:0). - Gasztony, 50 néző, vezette: Szabó I. Z.

Alacsony színvonalú, küzdelmes mérkőzésen büntetőből lőtt góllal nyert a vendégcsapat. A döntetlen igazságosabb lett volna. - Gólszerző: Mihály K. (11-esből). - Ifi: 4:2.

Viszák-Szarvaskend 1:1 (1:1). -  Viszák, 80 néző, vezette: dr Polgár.

A találkozó összképére rányomta bélyegét a sajátos stílusban közreműködő játékvezetők ténykedése. -Gólszerzők: Simon Gy., illetve Nagy. - Ifi: 1:5.

Vasalja-Csörötnek 1:4 (0:1).- Vasalja, 50 néző, vezette: Polgár Z.

Megérdemelt vendégsikerszületett, de a gólkülönbség túlzott. - Gólszerzők: Gombás P., illetve Racker R. (2), Kovács A., Póczak Zs. - Jók: Horváth D., Horváth Z., illetve Racker R., Kovács A., Póczak Zs., Szukics L. - Kiállítva: Tomasits P. (Vasalja). - Ifi: 1:7.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!