Vasi foci

2010.06.07. 09:41

Megyei III. osztály, Sárvár: ezüstérmes az Ostffyasszonyfa (tudósításokkal frissítve)

Döntetlent játszott a Simaság SE az Ostffyasszonyfa csapatával hazai pályán, ám még ez sem veszélyeztette bajnoki esélyeit: tizenegy pont előnnyel zárták az idényt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

 

A bajnokság végeredménye

 

Nemeskocs-Mesteri 5:3 (4:0). - Nemeskocs, 50 néző, vezette: Zsirai.
A mezőnyben jól játszó vendégcsapat ellen a helyzeteit jobban kihasználó hazaiak ilyen arányban is megérdemelten nyertek. - Gólszerző: Gyűrűsi 2, Sebestyén 2, Szabó K., illetve Csuka 2, Szijártó. - Jók: Gyűrűsi, Baráth, Babics, Pintér Zs., illetve Mórocz, Tóth F., Tar.

Simaság-Ostffyasszonyfa 1:1 (0:1). - Simaság, 80 néző, vezette: Mórocz.
Sportszerű mérkőzésen majdnem nagyobb meglepetést okozott a bajnokságot ezüstéremmel záró Ostffyasszonyfa. A Simaság két évvel ezelőtt első lett a megyei I. osztályban, de anyagi gondok miatt minden játékosa eligazolt. Teljesen új csapatot kellett építeni, de az erőfeszítéseket siker koronázta, és a megyei II-be jutásért köszönet jár a segítőknek. - Gólszerző: Czingláber, illetve Eőry D. - Jók: Eőry D., Eőry I., Papp Á., Horváth Á., Varga P. (mind Ostffyasszonyfa). - Kiállítva: Bozsoki, illetve Eőry I.

Sárvári Kinizsi-Alsóság 7:1 (4:0). - Káld, 30 néző, vezette: Kedves.
Magabiztos játékkal és győzelemmel fejezte be a bajnokságot a Kinizsi. A sárváriak visszakapták a korábban levont egy pontot, de rosszabb gólkülönbségük miatt harmadik helyen végeztek.  Gólszerző: Csirkovics 4, Nedeczky, Budai, Bozzai, illetve Tamás. - Jók: Csirkovics, Ruzsics, Bozzai (mind Kinizsi).

Izsákfa-Hosszúpereszteg 1:2 (0:2). - Izsákfa, 80 néző, vezette: Horváth Á.
Megérdemelten nyert a jobban küzdő Hosszúpereszteg. A hazaiak játékosa, Simon gólkirályi címet szerzett. - Gólszerző: Simon, illetve Németh R., Bódi. - Jók: Lenorics, Simon, illetve Németh R., Bódi.

Szergény-Káld 3:0.  A Káld visszalépett.

Boba-ÖTE Sugárcső Ikervár 3:0. - Az Ikervár visszalépett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!