Vasi foci

2009.08.03. 11:24

Minden maradt a régiben, vasárnap este lesz a Haladás-MTK bajnoki

Budapest - Elutasította az MLSZ a Haladás kérelmét: nem szombaton, hanem az eredeti kiírás szerinti időpontban, vasárnap este nyolc órakor indul útjára a labda Haladás-MTK derbin.

Pum András

Minden maradt a régiben: azaz az eredeti idõpontban, augusztus 9-én (vasárnap) este nyolc órai kezdettel fogadja a Szombathelyi Haladás az MTK-t. A  zöld-fehér vezetõk egy nappal korábban, szombaton  szerették volna lejátszani a meccset, ám a szövetség ehhez nem járult hozzá. A Haladás klubvezetői azzal érveltek, hogy augusztus 14-én (pénteken) este hét órakor Debrecenben lesz bajnoki fellépésük, így az MTK és a Loki elleni derbi között csak öt napjuk marad. 

Megvan az augusztus 26-ra kisorsolt Haladás-FTC bajnoki pontos kezdési idõpontja is: este hét órakor indul útjára a labda. Arról egyelõre nincs hír, hogy a Sport TV adná a meccset, bár a múlt szombati FTC-ZTE mérkõzés közben a találkozót közvetítõ riporter megjegyezte, hogy a Hali-Fradit is élőben közvetíti a sporttelevízió

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!