Vasi foci

2009.08.25. 12:33

Schimmer: a Fradi ellen megszerezzük második győzelmünket

Szombathely - A Haladás jelenleg sérüléssel bajlódó hátvédje, a Videoton elleni bajnoki fejesgólt szerző Schimmer Szabolcs remek hangulatú meccset és vasi győzelmet remél a szerdai, Ferencváros elleni Rohonci úti összecsapáson.

Pum András

Az elsõ percben góllal nyitott, majd sérülés miatt nem egészen félórányi játékot követõen cserét kért a Videoton elleni, 4:3-ra megnyert meccsen Schimmer Szabolcs. A jobb oldali védõ játékára kevés az esély a Fradi ellen.

- Jól indult számomra a mérkõzés, de aztán annál rosszabbul folytatódott - mondta Schimmer. - Az elsõ percben jártunk, amikor láttam, hogy a bal oldalon Nagy Gabi éppen olyan szögben van, hogy vélhetõen be tudja adni a labdát. Befutottam középre, remekül érkezett a beívelés, és máris vezettünk 1:0-ra. Sajnos egy rossz mozdulat következtében a jobb oldali ágyékom meghúzódott, és mivel akkor is fájt amikor labdához értem, cserét kértem. Örülök  a gyõzelemnek, hiszem, hogy ezzel a három ponttal megindultunk felfelé - azaz a Fradi ellen ott folytatjuk, ahol a Videoton ellen abbahagytuk. Érdekes, hogy az elsõ négy fordulóban a tavalyihoz képest sok gólt kaptunk, igaz sokat is rúgunk. A sok kapott találatra nem tudok konkrét magyarázatot, nem váltottunk taktikát, úgyhogy nem ez lehet az oka. Talán az, hogy  nincs szerencsénk, hiszen jónéhány bombagólt kaptunk - ezekre pedig nem lehet felkészülni. Valószínûleg kihagyom a Fradi elleni szerdai meccset, hétfõ óta kezelésekre járok, ma is, és szerdán is megyek. Javult az ágyékom, de ez még kevés az üdvösséghez.Az FTC ellen mindenekenelõtt egy nagyon jó hangulatú derbit várok, masszív csapat a zöld-fehéreké, de bízom bent, hogy megszerezzük második gyõzelmünket. A Fradi angol stílusú, ívelgetõs focit játszik, elsõsorban a két csatárt, Ferenczit és Shaw-t keresik átadásaikkal társaik. Velem vagy nélkülem - de közönségünk támogatásával gyõzelemre törünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!