Vasi foci

2009.11.18. 17:51

Tisztogatás az Üllői úton: hat igazgató repült

Kevin McCabe tulajdonos veszi át Terry Robinson helyét a Ferencváros labdarúgócsapatának elnöki posztján, miután utóbbi lemondott. Rajta kívül féltucat igazgató is távozott a zöld-fehérektől, akik a télen Máltán készülnek fel a tavaszi idényre.

MTI

- A folytonosságot biztosítja Berki Krisztián vezérigazgató személye, aki a jövőben szakmai segítséget kap két elismert angol szakembertől, akiket a Sheffield United delegál a Ferencvároshoz - olvasható a tájékoztatásban, amelyben a szigetországi üzletember egyúttal köszönetet mond a Robinson mellett távozó hat igazgatónak eddigi tevékenységükért.
 
McCabe leszögezte, amennyire ideje engedi személyesen is részt kíván venni a stratégiai kérdések megoldásában, együttműködve az új igazgatósággal és Berki Krisztián vezérigazgatóval, aki teljes felelősséget visel a klub mindennapos ügyeiért". Utóbbi feladata lesz McCabe tájékoztatása és a szurkolókkal való kapcsolattartás is.

 A tulajdonos a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésen történt szurkolói rendbontással összefüggésben is megfogalmazta álláspontját, eszerint az ottani események "egy kicsi, de elvadult szurkolói csoport tetteit tükrözik, csalódást okoztak számunkra". 
 - Felkértem az új menedzsmentet, hogy gondolja át és dolgozza ki a lehetséges intézkedéseket hasonló esetek elkerülése végett - tette hozzá.
 
McCabe hangsúlyozta, terveik és céljaik komolyak, hosszú távúak, nem csak egy fél szezonra vonatkoznak, és szeretnék megerősíteni a csapatot.
A klub jövőjével kapcsolatban így fogalmazott:
- A tékosok tavaszi szezonra való felkészítésének részét képezi egy háromhetes edzőtábor Máltán, a Sheffield United szponzoránál. Az infrastruktúra és a sziget klímája minden lehetőséget biztosít a csapatnak és kísérői részére a tökéletes felkészüléshez. Nehéz a jövőbe látni, de legfőbb célunk, hogya Ferencváros minél előbb európai szinten is megállja a helyét. Természetesen ez nem megy egyik napról a másikra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!