Vasvár

2014.07.07. 14:20

Felújítják az utcákat Vasváron

Vasvár - Hamarosan rendbe teszik azokat az utcákat is, amelyekre nem került sor a szennyvízcsatornázás utáni helyreállításban.

Merklin Tímea

Az önkormányzat képviselőtestülete a legutóbbi ülésen előterjesztették, mely utcák burkolatfelújítását kívánják elvégeztetni Vasvár város éves költségvetésének terhére. Végül is kevesebb utca felújítását tudják vállalni, mint eredetileg tervezték.

Az előterjesztésben még szerepelt a Németh Antal, a József Attila, a Járdányi professzor, az Ifjúság, a Pásztor, a Hunyadi utca, a Mártírok útja és a Hármashegy utca I-II-III-IV. is, de a határozatba már csak a következő utcák burkolatfelújítása került be: a Kossuth és a Nagyköveshegy utca teljes területe, a Csokonainak a József Attilától a 74-es számú főútig terjedő szakasza, a Budai Nagy Antal, a Semmelweis és a Felsőárokhegy utca teljes területe, illetve a József Attila utcának egy része: az Esze Tamás utcától a Petőfi utcáig terjedő szakasza.

A testület ugyanebben a határozatában elfogadta azt is, hogy a kivitelező kiválasztására „Önkormányzati utak felújítása Vasváron" címmel, azonnali határidővel közbeszerzési eljárást megindító felhívást írjanak ki.

Címkék#Vasvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!