Vasvár

2014.12.23. 17:10

Ajándék cipős dobozban

Vasvár - A Mérték Egyesület idén is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat cipős doboz-kezdeményezéséhez. Az egyesület, mint gyűjtőpont működik közre és koordinálja Vasvár környékén az akciót.

Merklin Tímea

A széles körű felhívás eredményeként rengeteg gyönyörűen becsomagolt, gondosan elkészített cipősdoboz-ajándék érkezett a város lakói, önkéntes felajánlók és a helyben működő vállalatok részéről. A vasvári székhelyű kazángyártó cég az előző évhez hasonlóan idén is élen járt az ajándékdobozok gyűjtésében. Martin Mitterhumer ügyvezető és Bogdán-Boda Edina HR vezető bátorításával több, mint 150 cipősdobozt töltöttek meg az üzem dolgozói.

Martin Mitterhumer és dr. Wesselyné Kupi Ildikó. Fotó: Gerencsér Erzsébet

A világhírű számítástechnikai cég vasvári egysége szintén évek óta gyűjtőakciót hirdet, hogy a környéken minél több gyermek jusson karácsonykor ajándékhoz. A cipős dobozokat a vasvári általános iskola, az óvoda és a védőnői hálózat bevonásával adták át, illetve Rábahídvég és Csehimindszent kapcsolódott még be az adományok célba juttatásába.

Gerencsér Erzsébet, a Mérték Egyesület képviseletében köszönetet mondott mindenkinek, aki magáénak érezte a nemes kezdeményezést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!