baleset és gázszivágás

2017.10.18. 11:50

Balesetnél és gázszivárgásnál segítettek kedden a körmendi és vasvári tűzoltók

Vasvárnál személyautó műszaki mentését, Viszákon gázszivárgással kapcsolatos feladatokat láttak el a tűzoltók kedden.

Fotó: Simon István

Személyautó ütközött kamionnal Vasvár közelében kedden délután. A balesetben az autó vezetője megsérült, őt mentőhelikopter szállította kórházba. A vasvári önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, áramtalanították a összeroncsolódott járművet, a sérültet kiemelték a roncsból, majd átadták a mentőknek. A tűzoltók ezt követően megszüntették a forgalmi akadályt, majd egy vízsugárral lemosták a szennyeződött úttestet. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől.

Gázcsonkból szivárgott a gáz Viszákon a Fő úton, kedden délután. A körmendi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, méréseket végeztek. Mérőműszereik a légmozgás miatt nem tudták kimutatni a gázkoncentrációt a levegőben. Az egység a helyszínre kérte a gázszolgáltató szakembereket. Kiérkezésükig a tűzoltók biztosították a helyszínt. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.- számolt be a keddi eseményekről a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában