Vasvár

2013.07.02. 17:46

Segélyeket osztottak ki

Közel kétszázezer forint értékű segélyt osztottak ki egy hónap alatt Vasváron a polgármester által, átruházott hatáskörében eljárva.

Merklin Tímea

Tizennyolc kérelmező számára állapítottak meg szociális jellegű átmeneti segélyt, amely összesen 140 ezer forint volt. Két kérelmet elutasítottak. Hét családnak adtak rendkívüli gyermekvédelmi támogatást, mintegy 48 ezer forint összegben. (Ez a hét családban összesen tizenhét gyermeket érint.) Temetési segélyt biztosítottak két elhunyt családjának.

A kifizetett segélyek összege 24 ezer forint volt. Az ezekről a segélyekről szóló döntéseket Vasvár város polgármestere, Kovács Tilda a 2013. május 23. és 2013. június 19. közötti időszakban hozta. Májusban – ugyancsak átruházott hatáskörében eljárva – lakásfenntartási támogatásban részesített 159 főt. Közben tizenhárom új kérelem érkezett, és még elbírálás alatt van négy kérelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!