külön edzett

2018.07.05. 18:07

Cavani játéka továbbra is kérdéses

Edinson Cavani csütörtökön már edzett, igaz, külön munkát végzett, így az uruguayi futballszár játéka továbbra is kérdéses a franciák elleni negyeddöntőben az oroszországi világbajnokságon.

Uruguay's forward Edinson Cavani attends a training session on July 5, 2018 at the Sports Centre Borsky, in Nizhny Novgorod on the eve of their Russia 2018 World Cup quarter final football match against France. / AFP PHOTO / Martin BERNETTI

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Martin Bernetti

A csatár a portugálok elleni nyolcaddöntő hőse volt, csapata az ő két góljával verte 2-1-re Európa-bajnok riválisát. A második félidő közepén azonban Cavanit le kellett cserélni, miután megsérült a bal vádlija.

A Paris Saint-Germain támadója a szerdai edzést kihagyta, csütörtökön pedig labdás gyakorlatokat végzett ugyan, de nem futott a tréningen.

Óscar Tabarez szövetségi kapitány csütörtöki sajtótájékoztatóján semmit sem volt hajlandó elárulni Cavani bevetéséről.

„Keményen dolgozott, hogy felépüljön, de ennél többet nem mondok. Mindent közöltünk már. Hogy játszik-e? Ezt az információt nem tudom megadni önöknek. Elvégre azt sem tudjuk, hogy ki játszik majd a franciáknál” – közölte dühösen a 71 éves szakvezető.

Uruguay és Franciaország a vb első negyeddöntőjét vívja majd Nyizsnyij Novgorodban, magyar idő szerint 16 órától.

Borítókép: Cavani külön edzett a társaktól, nem terhelte a lábát

AFP PHOTO / Martin Bernetti

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!