jegyzet

2021.02.05. 16:08

Munkatársunkat állította pellengérre a budai politikus

Megmosolyogtató, amikor egy, a budai villájából észt osztó milliárdos politikus leereszkedik a mi kis megyénkbe, városunkba.

Lőrincz-Farkas Eszter

Ungár Péter

Fotó: Horváth Balázs

No kivételesen nem azért, hogy „Ungár heti gyors” címen sajtótájékoztatót tartson két percben. Hanem azért, hogy a Vas Népe újságíróját, Tömböly Ágnest pellengérre állítsa és fizetett hirdetésben kérje ki magának, hogy szóvá tettük azt, hogy a párttársa lett az önkormányzati médiacentrum vezetője. Bizonyára fájó pont ez, hiszen a következő tüntikézésen kissé hiteltelen lesz ezek után a Vas Népe épülete előtt követelni az objektív sajtót meg a sajtószabadságot. Amúgy meg könnyű 250 kilométerről városi pletykákra alapozott okosságokat megfogalmazni. Hiszen nem rá fognak ferde szemmel nézni, amikor a gyermekét viszi iskolába, nem neki szólnak be, amikor bevásárol a piacon. Nem itt él, és több, mint két órát kell azért utaznia, hogy papír alapon is a kezébe vegye lapunkat.

Maradjunk csak annyiban, régen indult ilyen vidáman a napunk. Hiszen elég vicces az ugytudjuk.hu véleményportál budai tulajdonosától eszmefuttatást olvasni az objektív sajtóról. A lényegen nem változtat. A tények magukért beszélnek. Szombathelyen LMP-s politikus irányítja az önkormányzati médiaközpontot. A megyei lap pedig megírta. A Vas Népe évtizedek óta a megye lakóinak legfontosabb napi hírforrása. Ha pedig Ungár Péternek nem tetszenek az írásaink, akkor boldogok vagyunk. Mert mi az itt élőknek írunk, nem pedig a Budapestről ide ejtőernyőző politikuspalántáknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!