nyereményjáték

2018.08.13. 07:00

Játsszon és utazzon velünk Balira!

Állítjuk, hogy a 13-as szerencsés szám, főleg azoknak, akik beküldik a mai kódot SMSben és részt vesznek a játékban. Közülük kerül ki az, aki elviszi a napi nyereményt, amely ma egy hűtőtáska és egy bőröndszett, de minden résztvevő esélyes, hogy megnyerje a fődíjat: a két személyre szóló 15 napos utat Bali szigetére.

VN

Valaki másodmagával 15 napot tölthet el Balin

Fotó: pixabay.com

Mától (hétfő) kezdődően öt napon keresztül tart a játékunk. Ez idő alatt– augusztus 13. és 17. között – mindennap közlünk egy kódot, amely öt karakterből áll. Ezt a 06(30)344-4421-es telefonszámra kell elküldeni SMS-ben az adott napon éjfélig.

Valaki másodmagával 15 napot tölthet el Balin
Fotó: pixabay.com

Ha csak egy nap küldi nekünk az SMS-t, már akkor is játékban van, de öt nap ötszörös esélyt jelent, hogy megnyerje a főnyereményt. Közben napi nyeremények is várják. A kódot ma éjfélig beküldők között hűtőtáskát és egy bőröndszettet sorsolunk, holnap wellnesshétvége lesz a tét. A szerda és a csütörtök a trendi újdonságoké: először egy segway, csütörtökön pedig egy supdeszka talál gazdára. Pénteken elektromos robogó lesz a nyeremény. Ma van tehát az első nap, amikor éjfélig be kell érkeznie a napi kódnak, és innen kezdve ötször lesz sorsolás. A nagy nyári Utazzon velünk! játékban kiadónk minden megyei napilapja részt vesz, a napi nyereményekből egy-egy jut minden lapunk saját olvasói számára, a játék végén viszont az összes beküldő között sorsoljuk ki az egy darab, két személyre szóló, 15 napos egzotikus utazást Balira.

A részletes játékszabályzat a vaol.hu/utazzonvelunk oldalon olvasható. Megtalálta már a beküldendő kódot? Siessen, nehogy lemaradjon róla!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!