Vénuszról és a Marsról

2018.01.09. 07:15

Jó reggelt, Vas megye!

Öt perc nem sok, annyit sem töltött el a boltban.

Nagy Ildikó

A fiatalok nagy részével előfordul, hogy hirtelen felindulásból, „mert megérdemlem” alapon vásárolnak. Illusztráció: Shutterstock

Belépett, köszönt, feltérképezte a helyet, keresett egy eladónőt, akitől csak annyit kérdezett, hogy hol találja az 52-es zakókat. Hátrament, ránézésre leakasztott az állványról hatot, abból négyet felpróbált, majd végül kettőt odavitt a kasszához és kifizette. Az eladónő odasúgta a pénztárosnak, hogy ő ilyet még nem látott, más képes egy órát eltölteni a tükör előtt, és akkor sem tud dönteni. Na már most: ugyanez a férfi általában negyedórát toporog a hentespult előtt, csak hogy biztosra menjen, és tényleg a legszebb oldalast vagy a leggusztusosabb marhapofát vigye haza. Pedig egy-egy zakót akár évekig is hord, a sült oldalas és a vörösboros marhapofa viszont fél óra alatt eltűnik a terített asztalról. És még mondja valaki, hogy a nőket nehéz megérteni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!