Vélemény

2017.06.07. 18:00

Jó reggelt, Vas megye!

Nincs B-terv, mert B-bolygó sincsen - jelentette ki Emmanuel Macron francia elnök, jelezve, hogy nem ért egyet Donald Trumppal, aki a minap felrúgta a párizsi klímaegyezményt.

Budai Dávid

Pedig van B bolygó, az elnök úr rosszul tudja, úgy hívják, hogy Mars. A B-terv az, hogy miután itt tönkretettünk mindent, ide fogunk menni. Ha mindenki jönni akar, akkor nem is kell hozzá más csak 7,5 millió darab ezerfős űrhajó, amivel háromszáz nap alatt meg is tehetjük azt cirka a 80 millió kilométert, amit kell.

Aki pedig sokáig vissza tudja tartani a levegőjét, nem ijed meg egy kis -125 fokos hidegtől, bírja a port, a jeget, meg a sugárzást, és szeret magasra ugrani, még jól is érezheti magát. Én például, ha kell, egy szuszra végig úszok egy gyermekmedencét a víz alatt, nemrég vettem egy prém kalucsnit, és az ugrálással sincs különösebb bajom. Mondjuk, a portól köhögök, az igaz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!