Szavazásösszesítő

2019.04.08. 13:26

Olvasóink szerint ki fog esni a Haladás az NBI-ből

Az utóbbi időben jól szerepelt a Haladás labdarúgócsapata, így múlt héten arra voltunk kíváncsiak, vajon olvasóink bíznak-e az NBI-es bennmaradásban.

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

Mint ahogy arról beszámoltunk, a Szombathelyi Haladás idegenben 1-0-ra legyőzte a DVTK együttesét. A vasi zöld-fehérek közvetlen riválisukat verték, így öt pontra csökkent a két csapat közti különbség. A Kisvárda nyert, vagyis a bennmaradást érő tizedik hely továbbra is hét pontra van.

A vaol.hu minden héten saját szavazással rendelkezik. Ezúttal arra kerestünk választ, hogy mit gondolnak olvasóink, bennmarad-e a Szombathelyi Haladás az élvonalban? Szavazásunk eredménye szerint a csapatnak ez a hajó már sajnos elment, hiszen a válaszadók 48% voksolt erre az opcióra. Szintén sokan voltak azok (19%), akik szerint a csapat körüli problémák kihatnak a nagyon teljesítményekre is.

Vannak azonban bizakodó olvasóink is, bár jóval kevesebben: míg 18% úgy gondolja, hogy csak akkor maradhat bent a csapat, ha közvetlen riválisaikat mind legyőzik, addig 15% még hisz a csodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!