NEKED IS KITŰNŐ LETT A BIZONYÍTVÁNYOD?

2018.06.15. 08:21

Várjuk a színötös diákok jelentkezését

Idén ismét várjuk a Szín5ös-be azoknak a Vas megyei általános iskolai tanulóknak a jelentkezését, akiknek a 2017/2018-as tanévben valamennyi osztályzatuk ötös lett.

vaol.hu

Kedves diákok! Kedves szülők!

A Vas Népe meghirdeti a Színötös akciót: bemutatjuk azokat a Vas megyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra. Arra biztatunk tehát benneteket, csatlakozzatok a színötösök csapatához! Megéri, ugyanis 1 db Sobri kalandpark karszalagos belépőt kap ajándékba minden résztvevő.

A színötös tanulók portréit a nyomtatott lapban és itt az online oldalon is megjelentetjük. A fotók feltöltésére külön aloldalt hoztunk létre, csak és kizárólag itt tudnak nevezni: https://www.vaol.hu/szinotos/. A részvételhez a következőkre van szükség: a tanuló neve, lakcíme, iskolája, osztályának megnevezése, fél évnél nem régebbi arckép és a bizonyítvány másolata (fotója), valamint egy szülői beleegyező nyilatkozat.

Legyünk büszkék a színötösökre!

Színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Vas Népe július 7-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg.

A második csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Vas Népe július 14-i számában jelentek meg, ide kattintva tekintheti meg.

A harmadik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Vas Népe július 21-i számában jelentek meg, ide kattintva tekintheti meg.

A negyedik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Vas Népe július 28-i számában jelentek meg, ide kattintva tekintheti meg.

Az ötödik csokornyi kitűnő tanuló fényképét, melyek a Vas Népe augusztus 4-i számában jelentek meg, ide kattintva tekintheti meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!