Vép

2017.02.17. 16:20

Jótékonysági farsang Vépen - Thomas Anders is velük bulizott

Vép - Jelmezes jótékonysági mulatságot, tartottak múlt szombaton a művelődési házban. Az iskolának szánták a báli bevételt.

Tóth Kata

A szülői közösség és a város bálján a Hatos Ferenc Általános Iskola és AMI diákjainak gyűjtöttek - az este végén 165 ezer forintot számoltak össze, amiből jut majd a tanév során rendezvényekre, erdei táborokra, gyereknapra, év végi jutalmazásokra, könyvekre is. A szülők is segítettek: támogatójegyek vásárlásával azok is növelhették a báli bevételt, akik személyesen nem tudtak részt venni a programon - 98 ezer forint jött össze így.

A batyus, jelmezes, este kezdődő és hajnalig tartó mókában Micimackó, Malacka, Minnie egér, hippi lányok, egy római hölgy, egy erdélyi magyar és Thomas Anders hasonmása is megfordult. Családias hangulatban, jókedvűen telt az este: a szülők, a jelen levő pedagógusok és városi képviselők megmutatták, milyen kreatívak, ha beöltözésről van szó.

A jókedvű, jelmezes csapat a művelődési ház nagytermében Fotó: Derdák Attila

Aki nem vállalkozott a teljes átlényegülésre, az is legalább álarcot viselt. Az ételről mindenki maga gondoskodott, aztán nem győzte kínálni a többieket: hidegtálak, édes és sós sütemények kerültek a tányérokba, házi pálinka és bor a poharakba.

A Dancing duó hajnali háromig asszisztált zenéjével a közönségnek. A főszervezők, Derdákné Rózsa Hajnalka képviselő és Eredicsné Horváth Lenke, a szülői közösség elnöke szerint csapatépítő volt a bál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!