Jó alkalom a tavaszi gardróbfrissítésre

2018.03.08. 17:30

Hétvégi shopping kuponokkal – Stíluskalauzt kínálunk a Vas Népe Bevásárlónapokra

Bár az időjáráson még nem vesszük észre, a naptár szerint hamarosan hivatalosan is beköszönt a tavasz, ami remek alkalom arra, hogy felfrissítsük gardróbunkat néhány tavaszi darabbal.

Vas Népe

Szezonváltás

Szeretjük a szezonváltást, hiszen ilyenkor az üzletek megtelnek szebbnél szebb ruhákkal. A vastag rétegek és a sötét színek után már mindenki ki van éhezve az üde, vidám árnyalatokra és a könnyed textúrákra. A Vas Népe és a Family Center közös bevásárlóhétvégéje szombaton és vasárnap remek lehetőséget kínál, hogy 20–40 százalék kedvezménnyel juthassunk a legújabb tavaszi modellekhez, legyen szó ruhákról, cipőkről vagy szemüvegekről.

A stylist

Kedvcsinálónak Kovács Delinke stylist segítségével összeválogattunk néhány szettet az akcióban részt vevő boltok kínálatából.

A C&A a kényelemre helyezte a hangsúlyt tavaszi kollekciójában. A sportos fazonokat azonban nagyon is nőies színekkel párosították: babakékkel, rózsaszínnel és jeges sárgával. A motoros dzseki – legyen valódi- vagy műbőr – idén is kulcsdarabja lehet a ruhatárnak, hiszen kora tavasztól késő őszig viselhető. Enyhébb időben nyitott orrú bokacsizmával is kombinálható, amit a metálos kék sarok igazán különlegessé tesz. Hasonlóan extra darabokra bukkanhatunk a CCC cipőüzletben, ahol a divatos lábbelikhez stílusban passzoló táskákat vásárolhatunk.

Ne riadjunk meg a vibráló, üdítő színektől, ajánlja Kovács Delinke stylist (jobbról)

Napszemüveg

A napsütéses órák számának növekedésével óvni kell a szemünket. A Retro Optika segít ebben: a klasszikus fazonokon kívül extrém darabokat is találunk üzletükben, amelyekkel garantáltan kitűnhetünk a tömegből. Az optikai keretekre és a napszemüvegekre egyaránt vonatkozik a 20 százalék kedvezmény, a Vas Népe kártyával pedig további 5 százalékhoz juthatunk.

Stílusos napszemüveggel óvjuk a szemünket! Fotók: Szendi Péter

A fagyiszín a divat

A casual és a business megjelenésben erős márka, az Orsay kínálatában is a fagyiszínek dominálnak. Egy szetten belül elég, ha egy darabon van a hangsúly, egy citromsárga bőr szoknya vibrálása egy világoskék toppal kompenzálható. Náluk minden felsőre és blúzra 20 százalék kedvezmény jár.

Sportos modellek

Akik a jó idő beköszöntével azt fontolgatják, hogy elkezdenek sportolni, ne habozzanak, a mozgás nemcsak a testnek, hanem a léleknek is jó tesz. És miért ne mozoghatnánk menő edzőruhában és ultramodern, kényelmes sportcipőben a lógó póló és mackónadrág helyett? Az unalmas edzőruha már a múlté! A Hervis sportáruház polcain már megtalálhatóak az új modellek. Az összeállított szett mintás nadrágja anyagát és szabását tekintve is tökéletes választás akár beltéri, akár kültéri edzésekhez. Sportolás közben különösen fontos a melltartó viselése. Érdemes egy jó minőségű, tartást adó sportmelltartóba befektetni – a bevásárlónapokon kevesebb kiadással.

Férfi olvasóink érdeklődését is szeretnénk felkelteni, ezért ellátogattunk férfidivatüzletekbe is. Az erősebb nem is igazán trendi darabok közül válogathat. A STAGE üzlet a klasszikus stílust kedvelőknek kínál 30–50 százalékos kedvezményt, míg a skandináv márkákat felvonultató Fave különleges darabjaihoz 20 százalékkal olcsóbban juthatnak az egyediséget és minőséget szem előtt tartó vásárlók.

Kerti munkálatokhoz

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, idén a Family Center üzletein kívül a Praktiker barkácsáruház is csatlakozott a programhoz, ahol a barkácsolás és a kerti munkálatok kedvelői az akciós áruk kivételével minden terméket 15 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak meg.

Legfontosabb tudnivalók

És hogy senki ne maradjon le a remek hétvégi programról, ismét megosztjuk olvasóinkkal a legfontosabb információkat. A kedvezményre jogosító kuponokat március 10-én és 11-én – szombaton 9-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig – az akcióban részt vevő üzletekben használhatják fel. Ha valaki otthon felejti a kuponfüzetet, akkor sincs oka aggodalomra, hiszen az akció ideje alatt a Family Centerben felállított Vas Népe standnál megtalálja a kuponokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!