Esélyt kapott a folytatásra Meizner Vera férje

2020.10.14. 20:00

Esélyt kapott a folytatásra Meizner Vera férje – Egy hét alatt összegyűlt az első hónapok kezeléseinek a költsége

Agydaganatban szenvedő férjének kért segítséget a szombathelyi születésű Meizner Vera. Egy hét alatt összejött az összeg, amiből a család fedezni tudja az első hónapok kezeléseinek költségét.

Tóth Kata

Sulák Tamásról nyáron készült a fotó, a kezelés havi költsége 21 ezer euró Fotó: VN/Meizner Vera

Amint arról korábban beszámoltunk, glioblastoma multiforme, a legagresszívabb agydaganat támadta meg Vera férjét. A feleség néhány hete a Facebookon fogalmazott levelet: egy itthon még nem, más országokban már bevezetett, Optune nevű, fejre szerelhető orvostechnikai eszköz beszerzéséhez kért anyagi segítséget – az eszköz meghosszabbíthatja a glioblastomás betegek túlélését.

Sulák Tamásról nyáron készült a fotó, a kezelés havi költsége 21 ezer euró Fotó: VN/Meizner Vera

A kezelés havi költsége tetemes, mintegy 21 ezer euró, a család 2-3 hónapnyi terápia költségét szerette volna összegyűjteni. Mindössze egy hét telt el, és meglett a szükséges pénz. Vera azt mondja, rengeteg biztatást kaptak, ezekből merítenek erőt. Ismerősök és ismeretlenek nagylelkűségét köszönte meg a közösségi oldalon. „Az utóbbi napokban szinte percenként küszködtünk Tamással a könnyeinkkel, annyi szeretetet, támogatást kaptunk Tőletek. Hálásak vagyunk a Sorsnak, hogy ilyen emberekkel vagyunk körülvéve” – írta.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/osszefogtak-tamasert-a-kezeles-havi-koltsege-meghaladja-a-20-ezer-eurot-4315486/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!