Baleset

2021.07.12. 07:01

6 méter mély árokba zuhant egy kisbusz az M86-os úton Nicknél – fotók, videó

Vasárnap késő este egy Fiat kisbusz haladt az M86-os úton Csorna felől Szombathely irányába, amikor Nick térségében a sofőr figyelmetlen volt, letért az útról a járművel, majd a kisbusz a lehajtó és az M86-os út közötti részen egy 6 meter mély árokba zuhant és többször átfordult a tetején.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

A jármű egy terelőelemet és egy táblát is kidöntött eközben. A sofőr használta a biztonsági övet, ezért a teljesen összeroncsolódott, totálkáros autóból könnyebb sérülésekkel ki tudott szállni, a mentők a szombathelyi kórházba szállították. A műszaki mentésben több tűzoltóegység is részt vett, Répcelakról az önkormányzati tűzoltók 9 fővel, a répcelaki önkéntes tűzoltók 4 fővel, Nickről pedig szintén önkéntes tűzoltók 6 fővel segítettek.

Fotók: Horváth Balázs

A mentés és a helyszínelés idején a mentésben részt vevők és megkülönböztető jelzéssel álló járműveik a leállósávot és néha a külső sávot is elfoglalták, ennek ellenére több autóvezető is lassítás nélkül hajtott el centiméterekre az emberek mellett a szakadó esőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!