Ingatlan

2021.11.07. 11:30

A hét ingatlana: egy tágas szerelem-otthon Sé kertvárosában! – fotók

Igazat kell adnunk a hirdetőnek, a fa elemek használata tényleg kiváló hangulatot kölcsönöz az eladásra szánt otthonukban. Gigantikus, mégis barátságos terek és egy pazar kilátás 69,9 millió forintért? Lássuk a részleteket!

ingatlanbazar.hu

“Sé kertvárosi részén panorámás telken eladó egy egyedi hangulatú családi ház. Az 1989-ben épített ház 2760 nm-es területen fekszik. A tégla falazatú ház három szintje összesen 264 m2, melyből a pince hasznos alapterülete 90 m2. A pince szinten található a garázs, valamint a kazánház és további két helyiség amely padló fűtéssel rendelkezik.

A ház földszintje eredetileg 90 m2, de később a terasz beépítésével egy 20nm-es télikerttel bővítették. A tetőtér hasznos lakóterülete 63 m2. A 4 szobán kívül egy külön WC található itt és egy fürdő még kialakításra vár. Az épület egyedi hangulatát a rengeteg felhasznált faanyag, valamint a házat körülölelő terjedelmes méretű zöldterület adja.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!