Jócselekedet

2021.12.09. 06:15

Fenyőket ajándékoztunk vasi civil és egyházi közösségeknek – videó, fotók

Fenyőket ajándékoztunk civil és egyházi közösségeknek, amelyek tagjaival együtt díszítettük fel azokat.

Merklin Tímea

Fotó: Horváth Balázs

A Herényiek Házában a fát a foltvarrók kiállításában helyeztük el, ahol a feldíszített fenyő díszletül szolgál majd a Herényi Estékhez: december 10-én Devecsery László tart szalmadíszes foglalkozást, és a Pyro duett énekel; 13-án Karvalics Lászlóné Rózsika ad adventi dekorációs tippeket.

 

A Szombathelyi Egyházmegyei Karitász Hársfa-házában Ráczné Korom Krisztina, az intézmény szakmai vezetője elmondta, hogy nyolcvan megváltozott munkaképességű embernek szereztünk így örömet, akiket itt foglalkoztatnak négy órában. Biztosítékot szerelnek és lábtengóasztal alkatrészeit csomagolják abban a térben, ahol a fát elhelyeztük, és feldíszítettük a szerkesztőség tagjai által küldött gömbökkel.

A szalézi kultúrházban Csány Péter atya fogadott minket, kifejezve örömét, hogy jöttünk egybeesik annak évfordulójával, hogy Don Bosco elindította ifjúságsegítő tevékenységét; az ajándék fát a színpadon helyeztük el, ahol a fiatalok karácsonyi műsort próbálnak nap nap után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!