A hét ingatlana

2021.12.19. 11:30

Friss hó, friss design, avagy a hét ingatlana Újperintről! - fotók

Kényelem 290 nm-en, letisztult, minimalista formák között. Ez erősen a “kéne” kategória számunkra. És az ön számára…? Sok-sok fotó egy 170 milliós, modern élettérből, Szombathelyről!

ingatlanbazar.hu

“Szombathely nyugati városrészén, csendes, kertvárosi környezetben, a legnagyobb figyelemmel tervezett és magas minőségben megépített, modern, kétszintes családi házat kínálunk eladásra. A nappali + 3 szobás ingatlan, a garázzsal és a 2 tetőterasszal együtt összesen 332 nm-es,A házra a minimál stílus szinte minden jegye jellemző, lásd letisztult formák, nagy üvegfelületek, világos, egybenyitott a belső terek, a fehér dominanciája, a lapos tető, valamint a nagyméretű teraszok megtalálhatók ennél a gyönyörű kétszintes családi háznál.A ház belső tereit úgy alakította ki az építész, hogy a funkciók és a formák maximálisan kiszolgálják egy család igényeit. 

 

 

 

Találóan élhetünk ezzel a kifejezéssel hogy itt a tér szolgálja az embert!Az alsó szinten levő, egy légterű tágas nappali- konyha-étkező mely megközelítőleg 90 nm-es élettér, egész egyszerűen lakásmagazinok címlapjára való. Az óriási, udvarra néző nyílászárókkal pedig azt a benyomást kelti, mintha az ember a természet kellős közepén élné a mindennapjait. Ember és ház legjobb barátja a napfény, ami reggeltől-estig vendége a háznak, azt pedig, hogy ebből mennyi jut be az épület letisztult tereibe, egyedi, elektromos zsaluzia-rendszer szabályozza.A nappalit egy dekoratív, kandalló hatású cserépkályha is díszíti, ami előtt egy finom teát/forralt bort kortyolgatva feltöltődhetünk a téli estéken.[...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!