Felajánlás

2021.12.16. 17:35

Hajrá Falco, fogjunk össze!

Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztő jegyzete.

Lőrincz-Farkas Eszter

Forrás: VN-archív

Hosszan írhatnék arról, hogy 2021-ben hogyan tiporja lábbal a sajtószabadságot Szombathelyen a helyi baloldal, vagy, hogy mennyire van jó üzenete annak, hogy egy bukott alpolgármester a Falco kosárlabdacsapatának maszkjában ül be egy bírósági tárgyalásra és úgy fotóztatja magát, miközben 36 milliót követel a víziközmű-szolgáltatótól. 

 

De inkább arról írnék, hogy történelmi pillanat előtt áll a Falco kosárlabdacsapata. December 22-én szerdán 20 órakor a Falco KC a VEF Rigával csap össze. Történelmi pillanat lehet, mert ha nyernek a szombathelyiek, csoportelsők lesznek a BL-ben. Az biztos, hogy címlapon fogunk beszámolni a meccsről, ahogy eddig is. Hiszen azt senki nem vonhatja kétségbe, hogy a megye vezető médiuma, a Vas Népe, a Falco kosárlabda-csapatának legnagyobb médiatámogatója. Az a politikus, aki erről mást mond, az vagy hazudik, vagy csak szimplán tájékozatlan. A lényeg, hogy elég kinyitni a lapot, megnézni a tartalmat és azt, hogy miket és milyen mennyiségben írtunk és írunk a kosárlabdacsapatról.

 

 

Na, de nem is ez a lényeg.  Hanem az, hogy a múlt héten írtunk egy cikket arról, hogy mennyi pénzt kap az egyébként 100 százalékban önkormányzati tulajdonban lévő csapat. Erre aztán ráugrott a baloldal, amelynek része volt az is, hogy felajánlottak nekem és a cikket író Tömböly Ágnes újságírónak egy-egy tiszteletjegyet a december 22-ei meccsre. Azonnal az jutott eszembe, hogy ez mennyire jó lehetőség arra, hogy karácsony előtt valami jóra fordítsuk a városvezetés sárdobálását. 

 

A két tiszteletjegyet Tömböly Ágnessel szeretnénk felajánlani jótékony célra. A  belépőjegyeket együtt bocsátjuk licitre, amely 7000 forintról indul. 

 

Licitálni ezerforintonként lehet, a felajánlásokat a [email protected] e-mail-címre várjuk december 21-én 12 óráig. A licitet a vaol.hu oldalon követhetik figyelemmel. A befolyt összeget pedig a Vas Népe által indított jótékonysági kampánynak ajánljuk fel. Hajrá Falco! Hajrá Szombathely, mutassuk meg, hogy kell ezt csinálni!

 

A Vas Népe jótékonysági akciója: tegyük szebbé számukra a karácsonyt!

„Ha veszel, megtelik a kezed. Ha adsz, a szíved telik meg” – ennek jegyében indítjuk útra hagyományos adventi jótékonysági akciónkat, melyben ismét számítunk az Önök támogatására. Ezúttal három gyermek gyűjtésünk kedvezményezettje. Olvasóink adományait a Lapcom Média Alapítvány 12096705-01312657-00300002 számlaszámára várjuk december 22-én 12 óráig. Az összegyűlt pénzt háromfelé osztjuk majd, és karácsonyra átadjuk a gyermekek családjának. Járuljunk hozzá együtt, hogy legyen szép az ünnep!

A Vas Népe jótékonysági akciójáról itt olvashat részleteket >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!