Vas Népe jótékonyság

2021.12.17. 07:00

Mindentudó laptop - A Digitális Batman meglepte Zsömit

Tóth Kata

Zsömi átveszi a laptopot Pintér Zsolttól, a szuperhősök vasi képviselőjétől

Forrás: Cseh Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

A vaol.hu oldalon olvasott adventi jótékonysági akciónkról Pintér Zsolt, a Digitális Batman képviselője. Csoportjukhoz nemrég futott be egy felajánlás: a nagy teljesítményű laptop Stieber Zsomborhoz – Zsömihez – került. 

 

Többször írtunk már a két éve indult kezdeményezésről, amely vállalta, hogy felajánlások nyomán nehéz anyagi helyzetben lévő gyerekeket juttat digitális eszközökhöz. A Digitális Batman csoport nagyon sok eszköznek talált már új gazdát. A szuperhősök képviselője, Pintér Zsolt szerdán este Stieber Zsombor és édesapja ajtaján csöngetett vadonatúj mindentudó laptoppal a hóna alatt. Mint kiderült, a notebook egy pápai repülőgépmérnök, Szabó Lajos ajándéka, aki Zsoltot kérte meg, hogy találjon gazdát a gépnek. Zsolt Zsömire gondolt. 

 

Új tulajdonosa pedig alig tudott betelni a piacon elérhető egyik legmodernebb, még garanciális géppel, amely évekig segíti majd a tanulását. Olvasóink adományait továbbra is várjuk három kedvezményezettünknek a Lapcom Média Alapítvány 12096705- 01312657-00300002 számlaszámára december 22-én 12 óráig. Az összegyűlt pénzt háromfelé osztva karácsonyra átadjuk a családoknak. 

 

Kapcsolódó cikk:

 

Édesapjával most egymás támaszai – Stieber Zsombor javára is gyűjtünk adományokat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!