Jótékonysági akció

2021.12.20. 10:32

Továbbra is várjuk olvasóink licitjeit a történelmi pillanatra

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Falco KC december 22-én szerdán 20 órakor a a VEF Rigával csap össze. Történelmi pillanat lehet, mert ha nyernek a szombathelyiek, csoportelsők lesznek a BL-ben.

Falco Kc -AEK Athen, kosárlabda, bajnokokligája, 20211006, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

Ennek kapcsán meghirdettünk egy jótékonysági akciót, amelynek keretében két, a mérkőzésre szóló tiszteletjegyre várjuk a liciteket. Jelenleg a licit 15000 forinton áll. Licitálni ezerforintonként lehet, a felajánlásokat a [email protected] e-mail-címre várjuk december 21-én 12 óráig. A licitet a vaol.hu oldalon továbbra is figyelemmel követhetik. A befolyt összeget pedig a Vas Népe által indított jótékonysági kampánynak ajánljuk fel.

 

A Vas Népe jótékonysági akciója: tegyük szebbé számukra a karácsonyt!

 

„Ha veszel, megtelik a kezed. Ha adsz, a szíved telik meg” – ennek jegyében indítjuk útra hagyományos adventi jótékonysági akciónkat, melyben ismét számítunk az Önök támogatására. Ezúttal három gyermek gyűjtésünk kedvezményezettje. Olvasóink adományait a Lapcom Média Alapítvány 12096705-01312657-00300002 számlaszámára várjuk december 22-én 12 óráig. Az összegyűlt pénzt háromfelé osztjuk majd, és karácsonyra átadjuk a gyermekek családjának. Járuljunk hozzá együtt, hogy legyen szép az ünnep!

 

A Vas Népe jótékonysági akciójáról itt olvashat részleteket >>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!