Ingatlan

2022.01.16. 11:30

A hét ingatlana: mindössze 2 millió forinttal csökkent a szombathelyi luxusvilla ára - fotók

Az elegáns villáról 2021 májusában már írtunk egy keveset. Az akkori hirdetéshez képest a szöveg és az ár is változott: részletesebb leírást és két milliós árcsökkenést találtunk a jelenlegi szövegben. És úgy fest, a fotók is újabb oldalát mutatják be a 298 milliós szépségnek!

vaol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

“Eladásra kínálom Szombathelyen épült impozáns, egyedi megjelenésű, kényelmes luxusvillát, melyet elegáns tágas terek jellemzik, bájos kertjével. A villa ideális és kényelmes elrendezésével remek választás nagy családosok, üzletemberek, művészek, voltaképpen az élet bármely területéről érkezők számára.  [...]

 

 

A villa 2630 m²-es telken épült, kerítéssel határolt, igényesen parkosított kertje teljes intimitást biztosít. A telek jó méretű megfelelő távolságra van a szomszédoktól, így a nyugalom garantált. A ház kettő épületegységből áll, mely 1144 m²-en nyújt tökéletes kényelmet. A 2003-ben elkészült épület magas szintű műszaki tartalommal rendelkezik, több funkcióval ellátott lakóház és iroda. [...]”

 

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!