Tragédia

2022.01.18. 10:01

Baleset: Egy ember életéért küzdöttek Sárvár közelében - videó

Kedden reggel egy Peugeot személyautó haladt Ostffyasszonyfa felől Sárvár irányába, az első információk szerint a Peugeot vezetője nem adta meg az elsőbbséget a 84-es főúton Jánosháza felől érkező Renault személyautónak és kihajtott elé. A Renault a Peugeot oldalának ütközött, ami az árokba csapódott ezután.

Horváth Istvánné

Fotó: Olvasó

Frissítés:

 

Információink szerint délelőtt 10 óra körül életét vesztette a Sárvár közelében történt baleset súlyos sérültje. A Peugeot személyautót vezető férfi életéért sokáig küzdöttek a mentők, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de sajnos olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen elhunyt. 

 

 

A baleset másik résztvevője - a vétlen Renault vezetője - is megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

 

 

A mentés és a rendőrségi helyszínelés jelenleg is tart, várhatóan még több órán keresztül le lesz zárva a 84-es főút érintett szakasza Sárvár közelében.

 

 

Korábban írtuk: 

 

A balesetben a Peugeot-t vezető férfi életveszélyesen megsérült, mentőhelikopter érkezett érte, úgy tudjuk, hogy a férfi újraélesztése jelenleg is zajlik, a mentők küzdenek az életéért. Megsérült a Renault vezetője is, őt a mentők kórházba szállították.

 

 

A baleset miatt az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni. 

Fotó: Olvasó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!