Sorozatok balesetek

2022.01.24. 11:46

Csúsztak az utak, havazott is - Sok a baleset Vas megyében

A hétfő reggeli hóesés és fagy a balesetek számában is látszik, a délelőtt folyamán több kisebb-nagyobb baleset is történt.

Horváth Balázs

Forrás: HI

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Vépen egy autó borult fel és csúszott egy patak medrébe a híd alá, itt a sofőrt könnyebb sérülésekkel kellett kórházba szállítani.

 

 

 

Vasszécsenyben anyagi káros baleset történt szintén reggel, ahol egy busz és egy traktor ütközött. Szerencsére nem sérülteg senki.

 

Egyházasrádóc közelében egy Ford személyautó és egy kamion ütközött. A balesetben a sofőr csodával határos módon csak könnyebben sérült.

 

 

 

A 87-es úton Gencsapáti közelében két személyautó ütközött, itt és a szombathelyi Rohonci úton történt balesetben sem sérült meg senki.

 

Ezen kívül több anyagi káros baleset is történt a megyében, legtöbbször a télies útviszonyok közepette, a havas, latyakos, csúszós úton a sebesség nem megfelelő megválasztása okozott bajt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!