A hét ingatlana

2022.01.09. 11:30

Még mindig vevőre vár a kőszegi Halmai-villa - fotók

Legutóbb 2021. április 25-én adtunk hírt róla, hogy közel 200 millió forintért kikerült az ingatlan piacra a kőszegi ritkaság. A luxusvilla még mindig eladó, lássuk, mennyiben változott az ár és kinézet, már ha egyáltalán változott…

ingatlanbazar.hu

 

“[...] Az új tulajdonosok még szabadon eldönthetik a helyiségek funkcióját, mert szinte mindenhol található víz, villany, szennyvíz csatlakozás, illetve kiépített számítógéphálózati csatlakozási pont. A pincében tálcákon futnak a kábelek, így könnyen hozzá lehet mindenhez férni. A pincehelyiségek tároló, öltöző, vagy bármilyen más funkciót betölthetnek. 90% feletti készültségi szinten, azt kell eldönteni, hogy mire szeretnénk használni ezt a klasszikus villaépületet, legyen szó egy egyedi otthonról, egy egészségügyi vagy más szolgáltató épületről, emeleti lakással kombinálva, akár egy páratlan reprezentatív bemutató teremről/irodáról, ahol ügyfeleinket/üzlettársaikat szeretnék lenyűgözni.

 

 

 

Mindent összefoglalva egy felújított, stílusos, klasszikus villaépület, amelyet ilyen állapotban ma már alig találni. Funkciójának betöltésére csak a képzelet szabhat határt, számos lehetőséget tartogat. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!