Szombathely 300

2022.02.15. 20:44

Hende Csaba: 35 millió forint a zanati Eper, Korpás, Fenyő és Áfonya utcákra

vaol.hu

Hende Csaba január derekán tartott sajtótájékoztatót Zanaton

Forrás: Cseh Gábor

Dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, az országgyűlés alelnöke közösségi oldalán jelentette be, hogy segítséget nyújt négy zanati utca felújításához. A Fenyő, az Eper, a Korpás és az Áfonya utcák útjai magánkézben vannak, emiatt azok felújításához az önkormányzat 50%-os támogatást ajánlott fel. Hende Csaba legutóbbi posztjában arról írt, hogy a Szombathely 300 program működik: a zanati városrész "új" lakóterület közössége részéről sok megkeresést kapott, amiben egy csaknem 20 éves probléma megoldását kérték tőle. A négy utca útjainak felújításához Szombathely országgyűlési képviselője 35 millió forintot biztosít. 

Látható, hogy ráfér az utcákra a felújítás

Forrás: © Cseh Gábor / Cseh Gábor

- Örülök, hogy ezzel mintegy 80 család terheit csökkentjük és biztosítunk balesetmentes közlekedési feltételeket. A felújítás már tavasszal megkezdődhet, az anyagi forrás addigra rendelkezésre fog állni a város számláján, amellyel elhárul az utolsó akadály is az utcák átvétele előtt. - írta a bejegyzésben. 

 

A teljes poszt itt olvasható:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!