Családi dráma

2022.02.08. 13:29

Kisfiú halt meg Csepregen - Egy 7-8 hónap körüli gyermeket elvittek a helyszínről - fotók, videó - frissítve

Kedden a déli órákban Csepregen a Bartók utcába riasztották a mentőket.

vaol.hu

Forrás: Horváth Balázs

21.00 Csepregi tragédia: több utcabeli is elmondta, hogy milyennek ismerték meg a családot

 

A férj egy közeli multinál dolgozott. Gyakran vállalt éjszakai műszakot. Az egyik idősebb utcabéli asszony meséli, hogy a férfi neki is készségesen elvégzett kisebb ház körüli munkákat. Kedves, jóravaló fiatalembernek ismerte meg. Közben megérkezik a családfő egyik kollégája. Hitetlenkedve hallgatja a híreket. Teljes cikkünket ITT olvashatja!

 

 17.00 Az elátkozott csepregi utca: 9 évvel ezelőtt néhány méterrel arrébb történt borzalmas tragédia

 

Nem először történt ilyen borzalmas tragédia a Bartók utcában. ITT olvashatja a részleteket! 

 

14.46.: A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított az eset körülményeinek tisztázására.

A rendelkezésre álló információk szerint 2022. február 8-án 10 óra 45 perckor bejelentés érkezett a Főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, amely szerint egy csepregi családi házban egy holttestet találtak.

 

A helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van. Az ügyben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított - olvasható a police.hu-n.

 

14.40.: Videós bejelentkezés a helyszínről

 

14.14.: Meg nem erősített információink szerint az elhunyt kisgyereken külsérelmi nyomokat találtak.

 

Úgy tudjuk, hogy az eset során a házban volt az ötgyermekes család legkisebb gyermeke is. A 7-8 hónapos fiút a bűnügyi helyszínelés közben vitték el a helyszínről.

 

 

 

A család öt gyermeke közül hárman óvodában voltak a tragédia idején, a 7-8 hónapos gyermek és az elhunyt két és fél éves fiú volt otthon az édesapjukkal. Arról nincs információnk, hogy az anya hol tartózkodott ekkor.

 

13.45.: Úgy tudjuk, a csepregi házban holtan talált 2,5 éves kisgyermek apja önkezével akart véget vetni életének. Hivatalos források által meg nem erősített információink szerint az apa az öngyilkossági kísérletet túlélte, a mentők kórházba vitték. 

 

Információink szerint a házban egy ötgyermekes család lakott, az eset idején három gyermek biztosan óvodában volt. Egyelőre nem tudni pontos részleteket a két és fél éves kisgyermek halálával kapcsolatban, a helyszínre igazságügyi orvosszakértő is érkezik, aki megállapítja a halál okát.

 

 

 

Az utca továbbra is le van zárva, a rendőrök sem autókat, sem gyalogosokat nem engednek a területre. A bűnügyi helyszínelők elkezdték a nyomok rögzítését. A helyszínen voltak a gázszolgáltató szakemberei is, mivel az első bejelentés szerint szén-monoxid mérgezés történhetett, de úgy tudjuk, ezt azóta kizárták.

 

Előzmény:

 

Kedden a déli órákban Csepregen a Bartók utcába riasztották a mentőket. A helyszínre a katasztrófavédelem és a rendőrök is kiérkeztek, mivel először azt hitték, hogy szén-monoxid mérgezés történt, ezt azonban később kizárták. Úgy tudjuk, hogy egy két és fél éves kisgyerek holttestét találták meg a házban, illetve egy férfit - a kisgyerek apukáját.

 

A rendőrök lezárták a Bartók utca érintett szakaszát, a helyszínen bűnügyi helyszínelők vannak, akik nyomokat rögzítetenek.

 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!