Összefoglaló

2022.03.13. 17:30

Elismerések a megye ünnepén, családi dráma Nádasdon, feljelentés a harangjáték miatt, interjú Gulyás Gergellyel – Ez történt

Ezúttal is összegyűjtöttük a hét fontosabb eseményeit. Ha lemaradt valamiről, most pótolhatja.

vaol.hu

A rendszerváltás óta Vasban is ez volt a legeredményesebb évtized - Interjú Gulyás Gergellyel

 

A kormány kész fedezni az állami költségvetésből a volt városi strandon létesítendő parkoló költségét, plusz 108 millió forint pótelőirányzatot ad a séi óvodaépítésre – ezekkel a jó hírekkel érkezett Gulyás Gergely múlt héten Szombathelyre. A Miniszterelnökséget vezető miniszterrel beszélgettünk az ukrán–orosz konfliktusról, Szombathely fejlődéséről, Czeglédy Csaba indulásáról és a békemenetről.

 

 

A toronyi harangjáték kapcsán jelentette fel Balassa Péter Kovács György polgármestert

 

– A toronyi harangjáték kapcsán, a templomban annak idején, a szentmise után mondott beszéde miatt jelentette fel Balassa Péter, jobbikos politikus Kovács Györgyöt, a település polgármesterét – értesült lapunk.

 

Áthajtott egy nőn egy autó Nádasdon, egy embert pedig elsodort - fotók

Csütörtökön éjjel nagy balhé tört ki Nádasdon, egy nő súlyosan, két férfi pedig könnyebben megsérült.

 

A megye ünnepén elismeréseket adtak át - Markusovszky Lajosra is emlékeztek

Markusovszky Lajos sírjának megkoszorúzásával kezdődött, a kultúrházban folytatódott a megyei önkormányzat és Vasegerszeg önkormányzata közös megemlékezése az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 174. évfordulójáról. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!