Nem ez az első eset

2022.03.15. 14:10

Fidesz: Czeglédy Csaba az adóbűnöző ne játsszon biztonságpolitikai szakértőt!

vaol.hu

Forrás: VN-archív

A költségvetési csalással és más bűncselekményekkel gyanúsított bűnöző, Czeglédy Csaba ismét bizonyította politikai gátlástalanságát. A Szombathelyen áthaladó harckocsik hírével hergeli a szombathelyieket. Gyurcsány Ferenc embere úgy tűnik, mindenben utánozza társát, Márki-Zay Pétert. Emlékezhetünk, Márki-Zay volt az, aki a háború kirobbanásakor katonákat és fegyvereket akart küldeni Ukrajnába.


Czeglédy most a város polgármesterének írt kamulevelével dicsekszik, melynek egyetlen célja, a politikai haszonszerzés. Azzal, hogy ismeretlen eredetű harckocsikkal riogat, hamis látszatot kelt, mellyel veszélyezteti a szombathelyiek és a magyarok biztonságát. Határozott álláspontunk szerint nagyon káros, ha adóbűnözők biztonságpolitikai szakértőt játszanak, hiszen ezekben a feszült napokban minden felelőtlen megnyilatkozás csak olaj lehet a tűzre.


Emlékezhetünk, nem ez az első eset, amikor a baloldal krízishelyzetből próbált politikai tőkét kovácsolni. Tavaly például Nemény András akart központi oltópontokat létesíteni úgy, hogy még nem is állt rendelkezésre elegendő vakcina. Az idő akkor is a Magyar Kormányt igazolta.

 

A Fidesz Szombathelyi Szervezete ezúton szólítja fel Czeglédy Csabát, hogy hagyjon fel a politikai hangulatkeltéssel és ne használja fel a háborút aljas propaganda célokra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!